Nem korrekt joomla kiegészítő fejlesztők listája

Több
1 éve 7 hónapja #16787 Írta: csicsa55
Nem korrekt joomla kiegészítő fejlesztők listája téma létrehozva csicsa55 által
A topic célja egy olyan lista létrehozása, amiket érdemes kerülni, hogy lehetőleg más ne járjon hozzám hasonlóan.

Én a fehérorosz Belitsoft Szoftverfejlesztő Vállalattal jártam így.

Tavaly év elején vásároltam tőlük egy nagyon jó kvíz komponenst. Tényleg le a kalappal, stabil, sokszínű. Megérte a maga 40 ezer ft-ját, ami már a drágább komponensek közé tartozik.

Talán egyetlen hátrány - amit én nem tartok annak - a kezelhetősége kissé fejfájást okozhat egy kezdő vagy türelmetlen és joomlában nem jártas egyénnek. Nekem is kellett jópár órányi kvíz teszt készítés és tesztelés mire sikerült kiismernem. Magával a szzoftverrel nincs is probléma. Amitől kissé keserű lett a szám íze az az, hogy jéhány hónappal később változtattak az üzletpolitikájukon és a kvízt ingyenesen használhatóvá tették. Az előfizetők meg kaptak supportot. Olyanokat is, hogy egyéni problémák kezelése, javaslattétel stb. Ezekkel persze nem éltem a vásárlás után sem és valószínú csak a support kedvéért nem fizettem volna elő, de mivel nem volt ingyen elérhető, így megvásároltam.

Most, hogy sorra upgradelem a joomla 3-as oldalaimat j4-re, megkérdeztem tőlük mire tervezik a j4 kompatibilitássá tételt, mert ahogy látom a többi komponensük is csak J3 kompatibilis.
Ma azt a választ kaptam, hogy egyáltalán nem tervezik.

Mi van?!

Akkor egy év múlva mindenki, aki ezeknek a szoftvereit használja kénytelen a lejárt életciklusú joomlát megtartani vagy válthatnak másra. Ez azért gáz, mert a beletett információkat kiexportálni átmigrálni másik komponens tábláiba nem kis feladat.

A weboldaluk: www.joomplace.com/

Azóta persze a JED-en is leértékelődött a pontozásuk.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
1 éve 7 hónapja - 1 éve 7 hónapja #16788 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Nem korrekt joomla kiegészítő fejlesztők listája
Szerintem, olyan alacsonyra zsugorodott a Joomla! felhasználói bázisa, hogy nem éri már meg a fejlesztőknek, hogy frissítsék a bővítményeiket Joomla 4-re. Szerintem, ha a Joomla! 3 támogatása után kisöprik a JED-et, alig fog maradni bővítményt, főleg ami ingyenes lesz.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 1 éve 7 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!