• Miért fontosak a Joomla! 3.3-ban bevezetett a szemantikus adatok? Bartlomiej Krztuk a Gavick sablonklub csapatának egyik tagja, aki egy átfogó leírást készített, ahol részletezi ennek az új szolgáltatásnak a jótékony hatásait a keresőoptimalizálásra nézve.
  • 30%-os leárazás a Rockettheme csapatnál. A sablonkészítő csapat oldalának megújulása alkalmából minden Joomla!, Wordpress, phpBB valamin Magento klubtagság árából, korlátozott ideig 30%-os kedvezményt biztosítanak.
  • Megérkezett a WordPress to JoomBlog Converter Joomla! 3-as sorozatára. Frissült a Wordpress-ről Joomla!-ra migrációt támogatót bővítmény, melynek segítségével egyszerűen költöztethetjük a Wordpress-ben tárolt felhasználóinkat, kategóriáinkat, blog írásokat a hozzájuk tartozó hozzászólásokkal stb. Joomla! rendszerre.
  • 30%-os kedvezményt ad az oktatási anyagok áraiból a Joomlashack University. Korlátozott ideig 30%-al olcsóbban lehet tanulni Joomla!, Drupal, Wordpress rendszerek üzemeltetését az OSTraning támogatásával, az  UNIVERSITY30 kód felhasználásával.
  • Lezárult a 2014 Google Summer Of Code hallgatói felvétel. A Google ezt a rendezvényt 2005 óta rendezi meg minden évben, amelynek a keretein belül, bármely országból várják tanulók jelentkezéseit, akik magas ösztöndíjazás fejében, bekapcsolódhatnak egy-egy nyíltforrású projekt fejlesztésébe. Az idei évben összesen 8 darab Joomla! fejlesztésen fognak részt venni a tanulók.
  • Ruth Cheesley a Joomla! migrálási SEO tanácsokról indított egy sorozatot, ahol különféle tippeket ad arról, hogy milyen módszereket alkalmazzunk egy-egy oldalmigrálás esetén, hogy megtarthassuk a keresőoptimalizálással elért pozícióinkat. A sorozat első és második része már elérhető mindenki számára.