Breezingfoorm Másféle reCAPTCHA

Több
7 éve 8 hónapja #11884 Írta: sanya93
Breezingfoorm Másféle reCAPTCHA téma létrehozva sanya93 által
Breezingforms-ban hogyan lehetne lecserélni a sajátját egy google bepipálós "nem vagyok robot" CAPTCHA-ra?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 8 hónapja #11885 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Breezingfoorm Másféle reCAPTCHA
A BF űrlapkezelőjében az űrlapot szerkesztésre megnyitva, a reCaptcha elemnél az új típust kell kiválasztani, a Google reCaptcha oldalán generált Private és Public key kulcsokat a megfelelő mezőbe beírva, a reCaptcha elem a kívánt típusú lesz.
Backend:

Frontend:
Mellékletek:

Több
7 éve 8 hónapja #11886 Írta: sanya93
sanya93 válaszolt a következő témában: Breezingfoorm Másféle reCAPTCHA
Akkor új űrlapot kell készítenem? Egy meglévő sablon űrlapot alakítottam át és abban nincs ilyen megoldás.

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #11887 Írta: Zotius
Ha az a "sablon űrlap" Breezingforms-szal készült, akkor nyisd meg szerkesztésre, és vegyél fel rajta egy reCaptcha elemet.
Az "Element Properties"-ben a "Type" (elem típusa) lenyílóból választod ki, hogy mit akarsz az űrlapra tenni. Ezek között van a reCaptcha is.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja Zotius által.

Több
7 éve 8 hónapja #11888 Írta: sanya93
sanya93 válaszolt a következő témában: Breezingfoorm Másféle reCAPTCHA
Brezivel készűlt persze, ez a brezi előre elkészített űrlapsablonja mint a pizza shoppos stb.
Nincs Element Properties sem más új CAPTCHA-nál. mellékelem képen.
Mellékletek:

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #11889 Írta: Zotius
Akkor most egyeztessük a dolgokat: Te melyik verziót használod? Az általad mutatott kép nagyon eltér az általam ismert verzió képernyőjétől. :O
Én a BreezingForms Pro 1.9.0 Stable (build 923) verzióval készített saját készítésű űrlapról mutattam képernyő részletet.
Előfordulhat, hogy az általad használt minta űrlap nem Quickmode-ban készült, nálam a "Legacy Mode" le is van tiltva, mert a a továbbiakban már nem lesz támogatott.

Az űrlap Quickmode-ban készítése nem bonyolult. Szerintem jobban járnál, ha megpróbálnád saját készítésű űrlappal, hacsak nem pont a minták között szereplőre van szükséged.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja Zotius által.