Csak jelzem, hogy a J!Extensions Store által fejlesztett GDPR bővítményben van erre lehetőség.Balázs írta: Én egyénként sehol sem találkoztam eddig olyan sütikezelő megoldással nagyobb látogatottságú weboldalak esetén, amely szétbontaná a sütiket típus szerint, és kiválaszthatom, hogy melyiket engedélyezem és melyiket nem,
Közben kijött a JA Joomla GDPR komponens stabil verziója, amely a Joomla! alaprendszerhez ingyenes, de a támogatott bővítmények GDPR megfelelősségét biztosító beépülők, már csak klubtagsággal tölthetők le (a legolcsóbb éves tagság 55$), amelyek a következők: ...
Ez a GDPR komponens mndezeket tudja, és az alábbi, harmadik féltől származó bővítményekkel képes együttműködni, mindössze 39€ éves díjért.Ehhez szükséges még egy a GDPR direktívának megfelelő cookie figyelmeztető bővítmény is, pélául a Cookie Alert for EU Countries Joomla Module , amelynek ára 35$.
Ez nagyon jó hír, bár kérdés, hogy később is fenntartják-e ezen álláspontjukat.A kormány nem büntetne a GDPR előírásainak megszegéséért: itcafe.hu/hir/gdpr_kormany_gulyas.html
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Ebből legjobban az tetszik, hogy egyes sütikategóriákat beállíthatók Nem letilthatóra, tehát, ha sikerül kinyomozni egyes sütikről, hogy feltétlen kellenek és átrakom mondjuk az 1-es Funkcionális vagy Kötelező süti kategóriába akkor azt az ügyfél nem tudja letiltaniZotius írta: Végül még egy infó: Elkészült ennek a legfrissebb, 1.4-es verziója, újabb feature-ökkel. A magyar fordítást is frissítettem van az új verzióhoz.