- Köszönetek: 0
Kereskedelmi és bolt bővítmények
Virtuemart - Termék feltöltésekor Unknow collumn 'product_canon_category_id' in 'field list' hiba
- Konyo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
5 éve 2 napja #14098
Írta: Konyo
Virtuemart - Termék feltöltésekor Unknow collumn 'product_canon_category_id' in 'field list' hiba téma létrehozva Konyo által
Üdv.
Joomla 3.8.12-n van egy 3.4.0 Virtuemart-om amikre nem rég jött ki frissítés. Most szeretnék új terméket felvenni és a csatolmányban szereplő ismeretlen oszlop hibával nem engedi az új termék felvételt.
Találkozott-e már ezzel a hibával valaki és ha igen, hogy tudnám megoldani?
Az ismeretlen oszlop valódi mert valahonnan lett plusz egy beállítandó fülem de nem én állítottam be, hogy legyen.
Joomla 3.8.12-n van egy 3.4.0 Virtuemart-om amikre nem rég jött ki frissítés. Most szeretnék új terméket felvenni és a csatolmányban szereplő ismeretlen oszlop hibával nem engedi az új termék felvételt.
Találkozott-e már ezzel a hibával valaki és ha igen, hogy tudnám megoldani?
Az ismeretlen oszlop valódi mert valahonnan lett plusz egy beállítandó fülem de nem én állítottam be, hogy legyen.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
5 éve 2 napja #14100
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Virtuemart - Termék feltöltésekor Unknow collumn 'product_canon_category_id' in 'field list' hiba
phpMyAdminnal nézd meg, hogy a virtuemart_products táblában létre jött-e a product_canon_category_id mező. Nekem ez ebben a táblában a 26-os számmal szerepel.
Ha nincs akkor próbáld meg újra a VM frissítést feltölteni.
Ha nincs akkor próbáld meg újra a VM frissítést feltölteni.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- Konyo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
5 éve 2 napja #14102
Írta: Konyo
Konyo válaszolt a következő témában: Virtuemart - Termék feltöltésekor Unknow collumn 'product_canon_category_id' in 'field list' hiba
Nagyon köszönöm.
Az újra frissítés megoldotta a problémát.
Az újra frissítés megoldotta a problémát.