béta

 • Megjelent az első publikus béta verzió a Joomla! 3.2-ből

  Megérkezett a Joomla! 3.2-es verzió első publikus béta verziója, amelynek elsődleges célja az új verzió által nyújtott szolgáltatások megismerése és tesztelése. 

  A végleges kiadás megjelenése előreláthatólag 2013. november 6-ra várható. A Joomla! 3.1.5-ös kiadásához képest több mint 670 darab javítást végeztek el a fejlesztők. Az új verzió újdonságaival már egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk.

 • A héten elérhető a Joomla 2.5 második bétaverziója!

  Joomla 2.5 második béta verzió - Joomlabs.huA héten megjelent a Joomla 2.5 Beta 2 verziója. A kiadás célja többek között, az esetlegesen felmerülő hibák feltárása, javítása és nem utolsó sorban a korábbi 1.7-es verziók hibanélküli átfrissítése az új verzióra. Ez a kiadás kizárólag tesztelési célokra szolgál ezért, használata nem ajánlott éles weboldalon.

   Előreláthatólag a Joomla 2.5-os stabil verzió megjelenési ideje 2012.01.24.

 • Hamarosan elérhető a Joomla 2.5 első bétaverziója

  Joomla 2.5 - Beta 1 HamarosanUtolsó simításokhoz közeleg a Joomla 2.5-ös verziójának végelegesítése. Új kiadás első béta verziója előreláthatólag December 20-a környékén fog megjelenni. Most még nem késő összeírni és beküldeni azokat a javaslatokat és jövőbeli fejlesztési ötletek, amiket szeretnénk, hogy tartalmazzon az új verzió. Aki segíteni szeretne a tesztelésben az innen elérheti az új kiadás előtti verziót: https://github.com/joomla/joomla-cms/zipball/master továbbá a hibakövető rendszer segítségével jelezni is lehet a felmerülő problémákat a következő címen: http://joomlacode.org/gf/project/joomla/tracker/?action=TrackerItemBrowse&tracker_id=8103

  A 2.5-ös verzió hosszútávú támogatottságot fog élvezni, így célszerű lesz a stabil verzió kiadását követően frissíteni a régi rendszereinket. A frissítés, minden tekintetben egyszerű folyamat lesz és semmiféle külső bővítményre (migrátorra) nem lesz szükség. Továbbiakban fontos még megjegyezni, hogy a fejlesztők igérik, hogy az új verzióban gondtalanul futni fognak a régebbi bővítmények (1.6.x-1.7.x), mindenféle kódmódosítás nélkül is.