szolgáltatás

 • Gantry5 - Animált effektek az oldal megnyitásakor, adott szekciókban

  Szerintem hasonló effekteket ti is láttatok, használtatok már. Megnyitsz egy oldalt, és bizonyos területek a akkor úsznak a helyükre. Lehet túlzásba vinni, és pont ettől dög unalmassá tenni az oldalt, de lehet ebből csak egy - egy csipetnyit használni.

 • Építőelemek

  A Gantry 5 keretrendszer használatával különböző építőelemek segítségével építhetjük fel a weboldalunk. A Gantry felhasználóknak ezen leírás segítségével mutatom be, hogy melyek ezek az építőelemek, és hogy mire használhatók.

 • Megérkezett a Joomla! 3.5

  Hosszú várakozás után megjelent a Joomla! 3.5-ös kiadása, amely több mint 2200 darab módosítást tartalmaz a legutolsó 3.4.8-as kiadáshoz képest. Az új verzió újdonságait egy korábbi cikkünkben mutattuk be. Külön köszönet az összes munkatársnak és segítőnek, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez az új verzió.

 • Gantry 5 - Háttérkép definíció hozzáadása a Hydrogen sablon szekcióihoz

  A megoldás nagyon egyszerű, csak két fájlt kell módosítani és a módosított fájlokat a custom mappán belül a megfelelő almappába behelyezni.

 • Gantry4 - Közösségi megosztás gombok hozzáadása

  A Gantry keretrendszer egyik nagy előnye a moduláris felépítés. Ebből adódóan mi is könnyedén hozzáadhatunk vagy akár fejleszthetünk új funkciókat. A mai leírásban egy, a képernyő jobb oldalán dinamikusan elhelyezkedő közösségi megosztást lehetővé tevő gombsor beállítása kerül bemutatásra. A leíráson végighaladva a következő eredményt kaphatjuk:

 • Bemutatkozik a Joomla! 3.0 UX

  A Joomla! 3.0 megjelenését 2012 szeptemberére tervezik. Számos új szolgáltatásokat építenek be a rohamosan fejlődő keretrendszerbe. Ahhoz azonban, hogy ezt hatékonyan tudják alkalmazni, mindent össze kell kötni egy egyszerű és intuitív módon, ami egy óriási felhasználói élményt (UX) fog nyújtani. Ez az interjú a közösséggel és a Joomla! User Experience csapat egyik tagjával, Kyle Ledbetterrel, bemutatja a Joomla! 3.0 UX elképzelését, és hogy hogyan jutunk majd el odáig.

  Bemutatkozik a Joomla! 3.0 UX - Joomlabs.hu