újdonság

 • Még jobb TinyMCE a Joomla! 3.2-ben

  A Joomla! 3.2-es frissítés egyik kedvenc kiadása lesz a Joomla! felhasználóknak. A fő fejlesztéseken kívül, mint a Joomla! „AppStore” és a tartalom verziókövetés számos kisebb újdonság is kerül az új verzióba.

 • Két új nyelvkezelési újdonság a Joomla 3.0.3-ban

  De, mik is ezek az újdonságok?

  1. Tetszőleges nyelv beállítása a Joomla telepítése közben

  2. Bekerült a Joomlába egy asszociációs bővítmény, amivel lehetőség nyílik a rendszerkomponensek elemeinek nyelvekhez való hozzárendeléséhez.

 • Új funkciók a Joomla 2.5-ben!

  Joomla 2.5 újdonságaiA 2012. januárban megjelenő Joomla 2.5 rengeteg újdonsággal érkezik, beleértve az új keresőmotort, többfajta adatbázis támogatását, és frissítési értesítéseket. Ez a cikk ezeket az újdonságokat hivatott bemutatni. A közösség sok tagja járult hozzá ahhoz, hogy ezek megvalósulhassanak, közükül néhányat fel is sorolunk majd. Az 1.7-ről 2.5-re történő átállás egyetlen kattintással megtehető majd a Joomla-n belül, és a legtöbb 1.7-re írt bővítmény futni fog 2.5 alatt is.

 • Hamarosan elérhető a Joomla 2.5 első bétaverziója

  Joomla 2.5 - Beta 1 HamarosanUtolsó simításokhoz közeleg a Joomla 2.5-ös verziójának végelegesítése. Új kiadás első béta verziója előreláthatólag December 20-a környékén fog megjelenni. Most még nem késő összeírni és beküldeni azokat a javaslatokat és jövőbeli fejlesztési ötletek, amiket szeretnénk, hogy tartalmazzon az új verzió. Aki segíteni szeretne a tesztelésben az innen elérheti az új kiadás előtti verziót: https://github.com/joomla/joomla-cms/zipball/master továbbá a hibakövető rendszer segítségével jelezni is lehet a felmerülő problémákat a következő címen: http://joomlacode.org/gf/project/joomla/tracker/?action=TrackerItemBrowse&tracker_id=8103

  A 2.5-ös verzió hosszútávú támogatottságot fog élvezni, így célszerű lesz a stabil verzió kiadását követően frissíteni a régi rendszereinket. A frissítés, minden tekintetben egyszerű folyamat lesz és semmiféle külső bővítményre (migrátorra) nem lesz szükség. Továbbiakban fontos még megjegyezni, hogy a fejlesztők igérik, hogy az új verzióban gondtalanul futni fognak a régebbi bővítmények (1.6.x-1.7.x), mindenféle kódmódosítás nélkül is.