megszünés

 • Március 1-jén bezárásra kerül a JED Archive

  A JED csapat 2014. március 1-jén fogja bezárni a Joomla! 1.5 bővítmények archívumát.

  Magát az archívumot 2013. februárjában közösségi visszajelzések alapján hozták létre. Segítségével a felhasználók további egy éven keresztül érhették el a Joomla 1.5-ös sorozattal kompatibilis bővítményeket, valamint átmentet képzett olyan kiegészítők esetén, amelyeknek még nem került publikálásra hivatalos a Joomla! 2.5 és 3.x verziója.

 • Befejeződik a JED-en az 1.5-ös bővítmények támogatása

  A terveknek megfelelően a JED-ről kivezetésre kerülnek a kizárólag 1.5-ös támogatottságú bővítmények.

 • Joomla 1.5 - Egy korszak vége

  Joomla 1.5 - Egy korszak végeTöbb mint négy év szolgálat után "eltávozott" a Joomla 1.5-ös verziója. Ez a kiadás volt az, ami oly népszerűvé tette ezt a rendszert és vált több millió felhasználó kedvencévé.

  De, az idő nem állhatott meg. A következő verzió nagyon döcögősen indult, tudható ez annak, hogy számos fejlesztő kivált a projektből, ráadásul a konkurens rendszerek már jóval felülmúlták az akkori verziót több szempontból is.

  Szerencsére két évvel ezelőtt sikerült rendezni a sorokat és megújult erővel elkezdődött az új 1.6-os verzió fejlesztése. De a nagy sietségnek ára lett. Az új funkciók mellett olyan gyermekbetegségek tűntek fel, amit 1.5-ös verzió nem tartalmazott és ennek a felhasználók hangot is adtak.