tudástár

 • Gantry5 - Új építőelem-szekció hozzáadása

  Előfordulhat, hogy egy weblap építése során nem elegendő az alapértelmezetten beállított építőelem-szekciók száma, így szükségünk van újak létrehozására. De, hogyan is tehetjük ezt meg?

 • Két kisebb finomítás a Joomla! 3.4 megjelenésével

  Két kisebb finomítás is érkezett a Joomla! 3.4 megjelenésével. Akik az új telepítő csomagot használják, azok automatikusan megkapják, akik frissítettek azoknak kézzel kell módosítaniuk a fájljaikat, ha szeretnék a módosítások meglétét.

 • Közösségi megosztás hozzáadása a Kunenához

  Ha fórumot üzemeltetünk, akkor valószínűleg a közösségünk számos olyan tartalmat küld be, amelyet érdemesnek tartanánk megosztani.

 • Hogyan osszuk meg a Google Plus-on tárolt képeinket a Phoca Gallery segítségével?

  Manapság egyre népszerűbbek a felhő alapú tárolási megoldások. Az olcsóságuk a biztonságos adattárolási tulajdonságuk sokak szemében népszerű lehet. Ebből mi is könnyedén profitálhatunk, ha például a nagyméretű képgalériáinkat nem az oldalunkhoz járó tárhelyünkön, hanem egy ingyenes felhő alapú szolgáltatónál tároljuk. Ebben lehet segítségünkre a Google+ (Picasa) és a Phoca Gallery bővítmény.

 • Joomla! 1.5.x - 3.x migrálás redMIGRATOR segítségével

  A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Joomla! 1.5.x és a Joomla! 3.x verziójú rendszerek között annyira mély strukturális szakadék alakult ki, hogy közvetlen frissítési lehetőség, csak adatmigráció.