újdonságok

 • 7 új fejlesztés a Joomla! 3.5-ben

  A napokban megérkezett a Joomla! 3.5-ös kiadás első béta verziója, ezért ebből az alkalomból szemügyre vesszük az újdonságokat. A végleges megjelenés december 8-án várható.

 • A Joomla! 3 a Joomla! jövője

  Az OSTraning szakértőinek 2014 év eleji CMS előrejelzésében megállapították, hogy a Joomla! felhasználók nagyon elégedettek a 3-as sorozat felületével és funkcióival. A közösség még nem állt át teljesen Joomla 3-ra, és mindig sok oldal vár a frissítésre, ezért nem látják értelmét 4-es sorozat mihamarabbi bevezetésének.

 • Joomla! 3.2 újdonságok bemutatása videóval (angol nyelven)

  A Joomla! 3.2-es verziója, az egyik legtöbb újdonságot tartalmazó kiadás a Joomla! történetében. Olyan régóta várt szolgáltatások került be, mint például a tartalom verziókövetés, a továbbfejlesztett adminisztrációs eszközök, a Joomla! bővítmény bolt, a kétlépéses azonosítás, a többnyelvű automatikus telepítő, a modulok hozzáférés kezelése, és nem utolsó sorban a RAD keretrendszer bevezetése.

 • Milyen újdonságok várhatók a Joomla! 3.2 esetében?

  A hamarosan megjelenő Joomla! 3.2-es verziója sokak örömére régóta várt fejlesztéseket fog tartalmazni. De, mik is ezek a fejlesztések?

 • Milyen újdonságokat fog tartalmazni a most megjelenő Joomla 3.1?

  A hónap végén jelenik meg az új rövid támogatottsági idővel rendelkező kiadás a Joomla 3.1, ami egyúttal a Joomla 3.0 támogatásának végét is jelenti. Az érdeklődő felhasználók, már ki is próbálhatták, a napokban kijött béta kiadást, aminek a használata éles oldalon elkerülendő!

 • Amit a Joomla 3-ról tudnod kell

  A Joomla nagy bejelentése egyértelmű, már csak három hetet kell várni a Joomla 3 megjelenéséig.

  Ebből a cikkből megtudhatsz mindent, amit tudnod kell az új verzióról: