- Fórum
- Joomla hírek
- Hírek
- Joomla kiadások
- Fontos biztonsági javítás érkezett a Joomla! 3.4.5 személyében
Fontos biztonsági javítás érkezett a Joomla! 3.4.5 személyében
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Megjelent a Joomla! 3.4.5-es frissítése, amelyben 3 darab kritikus biztonsági probléma került javításra. Ez a kiadás egy magas prioritású SQL injekciót megakadályozó javítást, valamint kettő közepes prioritású illetéktelen hozzáférést megakadályozó javítást tartalmaz.
Mivel az összes eddigi Joomla! verziót érintik a problémák, így kiemelt fontosságú, hogy mindenki frissítse le az oldalát a legfrissebb verzióra.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Lacite
-
- Látogató
-
- távoli szerveren futó Joomla! 3.4.4. hogy frissíthető ezzel?
- kocsislaci
-
- Nem elérhető
- Premium Member
-
- Köszönetek: 12
- Lacite
-
- Látogató
-
Van valami megoldás? Előre is kösz a segítséget.
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Frissíteni kézzel is tudod a rendszered a Bővítménykezelőben.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Lacite
-
- Látogató
-
Azért érdeklődöm, mert lehet, hogy van olyan lehetőség, amit én esetleg még nem próbáltam a megjelenítéshez? Valakitől egyszer hallottam, hogy ilyen esetben az Admin Tools komponens is segíthet... Vagy nem jól tudom?
- FireHand
-
- Nem elérhető
- Senior Member
-
- Köszönetek: 0
Frissítéskor az alábbi hibát kapom: ERROR: AJAX Loading Error: Internal Server Error.
Idáig mindig tudtam frissíteni, most miért nem megy?
Az érdekes az a dologban, hogy két egyforma oldalam van, az egyiken próbálom a kiegészítőket, a másik éles. A próba oldal frissített, az éles nem. A különbség annyi, hogy a szerveren másképp helyezkednek el. A próba oldal egy mappában van, míg az éles oldal egyel feljebbi szinten.
Köszönöm.
- Lacite
-
- Látogató
-

- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
FireHand írta: Szia!
Frissítéskor az alábbi hibát kapom: ERROR: AJAX Loading Error: Internal Server Error.
Idáig mindig tudtam frissíteni, most miért nem megy?
Az érdekes az a dologban, hogy két egyforma oldalam van, az egyiken próbálom a kiegészítőket, a másik éles. A próba oldal frissített, az éles nem. A különbség annyi, hogy a szerveren másképp helyezkednek el. A próba oldal egy mappában van, míg az éles oldal egyel feljebbi szinten.
Köszönöm.
Mivel próbáltad frissíteni Akeeba Admin Tools-zal?
- FireHand
-
- Nem elérhető
- Senior Member
-
- Köszönetek: 0