- Köszönetek: 3
- Fórum
- Bővítmények
- Marketing
- jNews - Beviteli mezők hosszának növelésekor módosul az alap mezőméret is
jNews - Beviteli mezők hosszának növelésekor módosul az alap mezőméret is
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2013 júl. 12 12:05 #1 Írta: Petrov12
jNews - Beviteli mezők hosszának növelésekor módosul az alap mezőméret is téma létrehozva Petrov12 által
azt szűröm le belőle hogy használhatom a cég számára is,
de csináltam egy olyat hogy az beviteli mezőknek(Név, email) a hosszát a kódban növeltem mert hosszabbként jobban néz ki. Ez már módosítás...
de hát maga a Joomla is módosul mikor szerkesztgetem a paramétereket, akkor rendben van amit csinálok szerintem...
de csináltam egy olyat hogy az beviteli mezőknek(Név, email) a hosszát a kódban növeltem mert hosszabbként jobban néz ki. Ez már módosítás...
de hát maga a Joomla is módosul mikor szerkesztgetem a paramétereket, akkor rendben van amit csinálok szerintem...
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 júl. 12 12:34 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: jNews - Beviteli mezők hosszának növelésekor módosul az alap mezőméret is
Akkor most pontosan mi módosul?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 3
2013 júl. 12 12:52 #3 Írta: Petrov12
Petrov12 válaszolt a következő témában: jNews - Beviteli mezők hosszának növelésekor módosul az alap mezőméret is
egyébként itt kipróbálhatod az eredetit:
felhasznalo.byethost17.com/2511/
csak rövidnek találtam a beviteli mezőt, és egy másik lapomon amit szerkesztek localhoston, azon hosszabb a beviteli mező mert a default ccs ben megemeltem 82-ről 150, ugy már jobban látszik mondjuk egy hosszabb nevű ember adatai...
szóval azzal nem sértem meg a liszencet ?
felhasznalo.byethost17.com/2511/
csak rövidnek találtam a beviteli mezőt, és egy másik lapomon amit szerkesztek localhoston, azon hosszabb a beviteli mező mert a default ccs ben megemeltem 82-ről 150, ugy már jobban látszik mondjuk egy hosszabb nevű ember adatai...
szóval azzal nem sértem meg a liszencet ?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 júl. 12 15:12 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: jNews - Beviteli mezők hosszának növelésekor módosul az alap mezőméret is
Nem hinném, meg felmerül a kérdés ki is ellenőrizné egyáltalán?

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Petrov12