file Tagsági idő felügyelete

Több
2019 jan. 18 10:18 #1 Írta: csicsa55
Tagsági idő felügyelete téma létrehozva csicsa55 által
Van egy gépjárművekkel foglalkozó egyesület, aminek a tagjai különféle kedvezményekre jogosult. A honlapon keresztül pénzügyi tranzakció nem történik, továbbá webshop sincs, de a tagságnak díjat kell fizetni, amit a honlaptól függetlenül oldanak meg, de az oldalnak tudnia kell a tagsági időintervallumot felügyelni, a tagot a lejárat előtt bizonyos idővel értesíteni, hogy az éves tagdíjat be kell újra fizetni xy dátumig, vagy felfüggesztésre kerül, majd automatizálva felfüggeszteni a tagságot a lejáratkor. A tagság újraengedélyezését egy egyesületi vezetőségi tag, vagy az általa megbízott adminisztrátor végezheti.

Tehát valami olyan megoldás kell,hogy xy új tag beregel a honlapon. Ha befizeti a pénztárosnak az összeget, az admin jóváhagyja és aktiválja a tag fiókját. A jóváhagyás nem örök, tehát a honlapnak tudnia kell magától percre pontosan a jóváhagyástól számított egy év múlva felfüggeszteni a tagot és csak admin jóváhagyással indítható/hosszabbítható a tagság.

Erre létezik-e kész megoldás, vagy egyéb megoldással kivitelehető-e valamilyen formában? Természetesen jöhet fizetős megoldás, de ha van ingyenes alternatíva, ami csak azért ingyenes, mert melósabb, az is érdekel.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2019 jan. 18 13:29 - 2019 jan. 18 13:29 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Tagsági idő felügyelete
Nem használtam egyiket sem, de van egy pár:
Membership Pro
RSMembership!
RD-Subscriptions
A JED-en további bővítmények a Membership & Subscriptions kategóriában: extensions.joomla.org/category/e-commerc...hip-a-subscriptions/

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2019 jan. 18 13:29 Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!