Tagsági idő felügyelete

Több
5 éve 2 hónapja #14458 Írta: csicsa55
Tagsági idő felügyelete téma létrehozva csicsa55 által
Van egy gépjárművekkel foglalkozó egyesület, aminek a tagjai különféle kedvezményekre jogosult. A honlapon keresztül pénzügyi tranzakció nem történik, továbbá webshop sincs, de a tagságnak díjat kell fizetni, amit a honlaptól függetlenül oldanak meg, de az oldalnak tudnia kell a tagsági időintervallumot felügyelni, a tagot a lejárat előtt bizonyos idővel értesíteni, hogy az éves tagdíjat be kell újra fizetni xy dátumig, vagy felfüggesztésre kerül, majd automatizálva felfüggeszteni a tagságot a lejáratkor. A tagság újraengedélyezését egy egyesületi vezetőségi tag, vagy az általa megbízott adminisztrátor végezheti.

Tehát valami olyan megoldás kell,hogy xy új tag beregel a honlapon. Ha befizeti a pénztárosnak az összeget, az admin jóváhagyja és aktiválja a tag fiókját. A jóváhagyás nem örök, tehát a honlapnak tudnia kell magától percre pontosan a jóváhagyástól számított egy év múlva felfüggeszteni a tagot és csak admin jóváhagyással indítható/hosszabbítható a tagság.

Erre létezik-e kész megoldás, vagy egyéb megoldással kivitelehető-e valamilyen formában? Természetesen jöhet fizetős megoldás, de ha van ingyenes alternatíva, ami csak azért ingyenes, mert melósabb, az is érdekel.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja #14462 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Tagsági idő felügyelete
Nem használtam egyiket sem, de van egy pár:
Membership Pro
RSMembership!
RD-Subscriptions
A JED-en további bővítmények a Membership & Subscriptions kategóriában: extensions.joomla.org/category/e-commerc...hip-a-subscriptions/

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 5 éve 2 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!