- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Felhasználó- és jogosultságkezelés
- A felhasználói regisztráció azonos a Virtuemart fiók létrehozásával, hogy lehet szétválasztani?
A felhasználói regisztráció azonos a Virtuemart fiók létrehozásával, hogy lehet szétválasztani?
- Antono
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 febr. 27 09:54 - 2018 febr. 27 10:34 #1 Írta: Antono
A felhasználói regisztráció azonos a Virtuemart fiók létrehozásával, hogy lehet szétválasztani? téma létrehozva Antono által
Sziasztok.
Frissítettünk 3.8-ra, a korábbi 2.5-ös verziónál szépen külön ment, ha valaki csak regisztrált az oldalra, vagy vásárolt is Virtuemartban.
Most ha Bejelentkezés modult rakok ki, a vásárláshoz szükséges Virtuemart adatokat kéri be (név, cím, telefon stb).
Szóval nem tudom behívni az alap joomla regisztrációs formot, mert a VM fiók létrehozását erőlteti.
Hogy lehet előbűvészkedni az alap formot?
Próbáltam modulként is, meg menüpontként is, ugyanez az eredmény.
Frissítettünk 3.8-ra, a korábbi 2.5-ös verziónál szépen külön ment, ha valaki csak regisztrált az oldalra, vagy vásárolt is Virtuemartban.
Most ha Bejelentkezés modult rakok ki, a vásárláshoz szükséges Virtuemart adatokat kéri be (név, cím, telefon stb).
Szóval nem tudom behívni az alap joomla regisztrációs formot, mert a VM fiók létrehozását erőlteti.
Hogy lehet előbűvészkedni az alap formot?
Próbáltam modulként is, meg menüpontként is, ugyanez az eredmény.
Utolsó szerkesztés: 2018 febr. 27 10:34 Antono által. Indoklás: pontosítottam a problémát
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Antono
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2018 febr. 27 12:39 - 2018 febr. 27 12:40 #2 Írta: Antono
Antono válaszolt a következő témában: A felhasználói regisztráció azonos a Virtuemart fiók létrehozásával, hogy lehet szétválasztani?
Megtaláltam a megoldást:
A beépülőknél ide kell menni: VM Framework Loader during Plugin Updates
Majd a második lapfülön a Redirect NO-ra állításával megszűnik az összeköttetés.
A beépülőknél ide kell menni: VM Framework Loader during Plugin Updates
Majd a második lapfülön a Redirect NO-ra állításával megszűnik az összeköttetés.
Utolsó szerkesztés: 2018 febr. 27 12:40 Antono által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!