Megjelent a Joomla! 3.6-os kiadása, amelyben több mint 400 probléma került javításra. Többek között további funkcióval bővült a Joomla! frissítés komponens, amely segítségével most már egy kattintással újratelepíthetjük a Joomla! rendszerfájlokat. Újabb grafikai finomításokon eset túl az adminisztrációs felület, amelyben még gyorsabb lett a modulok keresése, valamint mostantól egy görgetősáv segíti a bővítményeink listázását. Az új alűrlap mező segítségével, az új funkciók mellett, ismételhető mezőket is használhatunk mostantól. Az új kategóriagenerálási funkció segítségével, már egy cikk írása közben is létrehozhatunk új kategóriákat, kilépés nélkül is. Végezetül továbbfejlesztésre került a menük jogosultságkezelése, ahol még specifikusabban tudjuk beállítani egy-egy felhasználói csoport hozzáférését.

A hivatalos bejelentés megtekinthető a Joomla! kiadási oldalán. Az új csomagok a Letöltések menüpontból érhetők el. A magyar lokalizációt a belső nyelvtelepítő segítségével lehet feltelepíteni, míg az aktuális nyelvi fájl frissítését és a Joomla! új kiadását a belső bővítményfrissítőn keresztül.

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

csezo profilkép
csezo válaszolt a témára: #2 2016 júl. 13 18:12
Frissítés előtt kapcsoljátok ki a memcached -et!!!!
Ha elkéstetek, akkor a config file kézi szerkesztése jön
freepetya profilkép
freepetya válaszolt a témára: #3 2016 júl. 14 08:43
Nálam ment csont nélkül.
Balázs profilkép
Balázs válaszolt a témára: #4 2016 júl. 14 17:02
Nálam is hiba nélkül frissültek az oldalak.
Mirian profilkép
Mirian válaszolt a témára: #5 2016 júl. 14 18:29

Balázs írta: Nálam is hiba nélkül frissültek az oldalak.


Én először elolvastam itt nálatok mi a tapasztalat. :) Majd kicsit bepánikoltam. :huh: Utána néztem az említett memcached-nek. (nálam ki volt kapcsolva)
Frissítettem és majdnem minden ok. Egy-két modul megadta magát, de erre számítottam is. Egyelőre letiltottam őket és keresgélem a naprakész helyettesítőt.
csezo profilkép
csezo válaszolt a témára: #6 2016 júl. 14 21:14
nálam is csak ott volt gond, ahol be volt kapcsolva, a többi 21 oldal simán (ebből kettőnél eredetileg be volt kapcsolva, de frissítés előtt kikapcsoltam)