• Gőzerővel folyik a Community Builder fejlesztése. Tegnap érkezett meg az utolsó béta kiadása népszerű közösségi bővítmény hamarosan megjelenő kettes verziójának. A számos új funkcióval bővült sorozat előfutára letölthető a fejlesztők weboldaláról.
  • 4 éves születésnapja alkalmából 40%-os kedvezményt ad a Themexpert, ahol különböző Joomla! sablonokat és bővítményeket vásárolhatunk. A kedvezmény felhasználásához a HAPPY4THBIRTHDAY kuponkód megléte szükséges.
  • A mikroadatok gyakorlati alkalmazása Joomla! 2.5 és Joomla! 3 esetén című leírást tett közzé az elismert SEO szakértő, Simon Kloostra. A szerző tolmácsolásában megtudhatjuk az új funkció jótékony hatásait és nem utolsósorban gyarkolati alkalmazhatóságát.
  • Augusztus 7-8 között kerül megrendezésre az éves Joomla! fejlesztői konferencia Chicagóban. További információk a rendezvény hivatalos weboldalán.
  • 10 éves idén az informatikában meghatározó szerepet betöltő brit számítástechnikai könyvkiadó a Packt Publishing. Ennek apropóján, Ryan Pierson a Rockettheme csapatából készített egy rövid öszzefoglalót.
Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Petronella profilkép
Petronella válaszolt a témára: #2 2014 aug. 02 21:17
magazine.joomla.org/issues/issue-aug-201...a-3-4-release-leader

Itt van némi jövőbe mutató riport, akár cikk alapanyag, csak botrány minőségű. :)
Balázs profilkép
Balázs válaszolt a témára: #3 2014 aug. 03 11:13
Ez mind szép is jó, de azért váltottak Ubuntu kiadási ciklusról vissza Wordpress kiadási ciklusra, mert nem tudták tartani a fejlesztési ütemtervet, evvel szemben már az új kiadási ütemterv is csúszik, hiszen július 26-án kellett volna megjelennie a Joomla! 3.4-nek. Lehet, hogy ezek után választanak egy még lassabb kiadási tervezetet :)