Kedves Joomla! felhasználó, köszöntelek az oldalon!

A Joomla! Magyarország weboldala azért jött létre, hogy segítse a magyar Joomla! felhasználók informálódását a Joomla! CMS-rendszer aktualitásairól. A weboldal kialakításakor arra törekedtem, hogy kezdő és haladó felhasználó egyaránt megtalálja a számára releváns tartalmat. 

A Joomla! és a Kézikönyv menüpont alatt bemutatásra kerülnek az alapok, amik segítik a kezdő felhasználók tájékozódását. A Hírek menüpontban a Joomla! világáról informálódhattok naprakészen, még a Letöltés menüpont alatt közvetlenül letölthetitek a Joomla! legfrissebb kiadásai. A Fórum menüpont alatt kérhettek segítséget és tanácsot, még a Kisokos menüpont alatt elérhetővé válik számodra a magyarországi Joomla! szakemberek széles köre.

Reményeim szerint az oldal kielégíti az utóbbi években folyamatosan növekvő igényt és mindenki megtalálja a neki tetsző tartalmat.

További jó böngészést kíván a főszerkesztő, Csontos Balázs.

 

Figyelmedbe ajánlom!

  1. Ha Joomlabs felhasználó voltál, akkor nem kell újra regisztrálnod, át lett migrálva a felhasználó fiókod!
  2. Ha te magad vagy céged régóta foglalkozik a Joomla! CMS-rendszerrel és be szeretnél kerülni a Joomla! Kisokosba - ami összefoglalja a magyar Joomla! szakembereket - akkor vedd fel velem a kapcsolatot.