Gantry kiadás - http://joomlabs.hu

Megjelent a Gantry keretrendszer 5.4.3-as kiadása, amely 12 darab javítást tartalmaz. Az új verzióban többek között bevezetésre került az építőelem gyorsítótárazás, amely az alapértelmezett módban (production mode) további sebességnövekedést biztosít, javításra került a modulpozíciók duplázásból adódó modulcím kettőzés, a Joomla! űrlapok ACL rendelésekor előjövő üres lap probléma, valamint a Gantry beépülőmodul PHP 5.3 verzió alatt történő összeomlása.

A teljes változáslista a következő hivatkozáson keresztül érhető el. A hivatalos bejelentés a Gantry keretrendszer oldalán, a telepítő csomag, valamint a hozzátartozó sablon a Letöltések menüpontból érhetők el. Aki rendelkezik már a Gantry keretrendszerrel, az a belső bővítményfrissítőn keresztül tudja frissíteni a meglévő rendszerét.

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Salty profilkép
Salty válaszolt a témára: #2 2017 jan. 16 08:40
Kedves Balázs! Valószínűleg véletlenül elgépelted a verziószámot. 14.-én az 5.4.4 verzió jelent meg. Nem vagyok abban biztos, hogy a mostani verzióval - lehet, hogy az ez előttivel -, de a hivatalos oldalról letölthető a plugin és a témák mellett egy Helium Skeloton is, ami tartalmazza a Joomla alaprendszert a gantry plugint és témát is egyben.
Balázs profilkép
Balázs válaszolt a témára: #3 2017 jan. 16 10:04
Azon a napon két verzió jelent meg az 5.4.3 és az 5.4.4. Még az előbbi tartalmaz a Joomla! rendszerre vonatkozó javítást, az utóbbi nem, ettől függetlenül valószínűleg a verziókövetés miatt meg lesz említve, egy hír formájában. A Skeleton Grav rendszer csomagja.
Update: Kint van az 5.4.5.