Szerintem hasonló effekteket ti is láttatok, használtatok már. Megnyitsz egy oldalt, és bizonyos területek a akkor úsznak a helyükre. Lehet túlzásba vinni, és pont ettől dög unalmassá tenni az oldalt, de lehet ebből csak egy - egy csipetnyit használni.

Mivel úgy vettem észre, hogy ez a honlap elsősorban a Gantry5 framework köré épül, azt mutatnám meg, hogyan tudjuk pofonegyszerűen beállítani ezt az opciót. Nem saját találmány, de mivel itt nem találkoztam vele, közkinccsé tenném.

Első lendületből le kell tölteni az "scrollreveal-atom.zip" file aktuális tartalmát (fontos, hogy ne felejtsétek el időnként frissíteni) innen: http://www.inspiretheme.com/downloads/freebies/scrollreveal-js-atom

Ezt a saját gépen kicsomagoljuk. A tárhelyen a g5-hidrogen template custom mappájában létrehozunk egy particles mappát, és ide bemásoljuk a scrollreveal-js.html.twig és a scrollreveal-js.yaml fájlokat, valamint a js mappát tartalmával együtt a custom mapába.
Gyakorlatilag ennyi a telepítés, de hogy ennél sokkal egyszerűbb legyen, itt egy videó róla:

Ezt követően már csak használni kell, amiről azthiszem a legegyszerűbb, ha szintén egy videót illesztek be:

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

sanya93 profilkép
sanya93 válaszolt a témára: #2 2018 máj. 21 23:50
Ezt a gantryt leírhatnátok bővebben. Pl a Showcase részen beállítok egy képet, az miért jelenik meg minden oldalon? Mikor csak azt szeretném, hogy a kezdőlapon látszódjon.
Balázs profilkép
Balázs válaszolt a témára: #3 2018 máj. 23 14:55
Az elrendezéskezelőben csak modulpozíciót állítsd be és ott Gantry 5 modult jeleníts meg, abban meg meg tudod határozni, hogy hol jelenjen meg és hol nem.