Van-e esetleg már magyar nyelvi csomag a CB 1.8 verzióhoz?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Kevesebb
Több
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Van-e esetleg már magyar nyelvi csomag a CB 1.8 verzióhoz?
Elindult a CB magyar fordítási részlege, akit érdekel csatlakozzon:
www.transifex.net/projects/p/cb/language/hu_HU/
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- webuser
-
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
webuser válaszolt a következő témában: Válasz: Van-e esetleg már magyar nyelvi csomag a CB 1.8 verzióhoz?
Néztem, hogy bizonyos file- már készen van.Ez már telepíthető, maga felhasználói felület már magyar?
Ha nem akkor szerintetek kb mikor lehet magyarítás, vagy létezik már valahol?
Esetleg a régebbi 1.2es verziót rakjam fel?
Ha nem akkor szerintetek kb mikor lehet magyarítás, vagy létezik már valahol?
Esetleg a régebbi 1.2es verziót rakjam fel?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Van-e esetleg már magyar nyelvi csomag a CB 1.8 verzióhoz?
Én az aktivitást elnézve, úgy vettem ki, hogy az érdeklődés nagyon csekély a magyar nyelv iránt. Ami kész van/félig kész van az természetesen használható. Én nem ismerem a CB-t de valószínűleg támogatja azt, hogy ha nincs az adott sztring lefordítva pl. magyarra, akkor azt a forrás nyelvvel (angol) helyettesíti.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.