Egészségügyi adatok tárolására a joomlában milyen bővítményt használjak?

Több
3 éve 11 hónapja #16107 Írta: kerigpr
Sziasztok!

A következő problémára keresek megoldást: Oldalon kellene vezetni egy (vagy több) személy egészségügyi adatait. Jellemzően:
  • vérnyomás
  • vércukor szint
  • test súly

Az lenne az igazi, ha a user fel tudná vinni a napi méréseinek az adatait, és ezt meg is tudná jeleníteni a weboldal (orvos meg tudja nézni, persze bejelentkezés után)
Ha a gyógyszerezést is tudná kezelni, az jó lenne.

Tud valaki ilyen bővítményt? Sajna én nem találtam.
előre is köszönöm az ötleteket!!!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
3 éve 11 hónapja - 3 éve 11 hónapja #16108 Írta: Balázs
Én valamilyen alkalmazáskészítővel (pl. Fabrik: fabrikar.com/ ), vagy valamilyen űrlapkezelővel (pl. JSN Uniform: www.joomlashine.com/joomla-extensions/jsn-uniform.html ) oldanám meg.
De, lehet csomó más alternatíva mind a két kategóriában:
extensions.joomla.org/category/contacts-and-feedback/forms/
extensions.joomla.org/tags/content-construction/

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 3 éve 11 hónapja Balázs által.

Több
3 éve 11 hónapja #16111 Írta: kovacshazi
Nem próbáltam ki, de érdemes egy kicsit elgondolkozni:
1. létrehozol egy Joomla cikk kategóriát pl: EÜ adatok
2. ezekhez a cikkekhez létrehozol egyedi mezőket: vérnyomás, vércukor, testsúly
3. ebbe a kategóriába a felhasználók létrehozhatnak cikkeket a felhasználói oldalon
4. létre lehetne hozni egy olyan cikk lista sablont amelyben a felhasználók csak a saját "cikkeiket" látnák
5. Mivel a doki admin vagy manager ezért az admin felületen tudná szerkeszteni ezeket a felhasználók által létrehozott cikkeket, azaz beleírhatná a kezelést egy-egy cikkbe.
Megjegyzés: Talán érdemes a jogosultságokat úgy beállítani hogy a felhasználók a már beküldött cikkeiket ne tudják szerkeszteni csak a doki
6. A doki az admin felületen tud szűrni a cikkek között, a Joomla cikkszűrővel Szerzőre-Beteg, dátumra stb... így talán működhet ez a megoldás.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu