CB 2.0.13 regisztrációs probléma

Több
8 éve 4 hónapja #9234 Írta: NaSa
CB 2.0.13 regisztrációs probléma téma létrehozva NaSa által
Sziasztok!
Végül is nem a regisztrűcióval, hanem a jelszó, és felhasználói név emlékeztetőnél van gond, vagy lehet csak szerintem! Jelszó emlékeztetőnél, új jelszót küld, és akkor is megváltoztatja az adott, kiküldött jelszóra a rendszer, ha nem is a felhasználó kérte! ez így vicc, mert ha tudom a felhasználó nevét, email címét (amit valljunk be sok sok oldalon regisztráltak számára nyílt információ) akkor kérek neki állandóan új jelszót.
2. probléma.
Új jelszó esetén is teljes újra aktiválást kér, és ki is küldi az első regisztrációnál megszokott emaileket!
van erre megoldás, hogy az általánosan működő jelszó emlékeztető máködési módot használja? (link kiküldése, és ott megadása az új jelszónak, így ha figyelmen kívül hagyjuk a levelet, marad a régi jelszó.)

nehezen akarom elhinni, hogy ez a verzió életképes, nem is értem hogy kerülhetett egy ilyen komoly rendszerbe.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 4 hónapja #9242 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: CB 2.0.13 regisztrációs probléma
Én sajnos már nagyon régen nem használtam, mert a bővítmény nem igazán abban az ütemben fejlődött, ahogy szükségem lett volna rá, így már a Jomsocial felhasználók táborát erősítem. Esetleg érdemes lenne feltenni a kérdésed a támogatói fórumukon, de az is lehet, hogy már valaki jelezte nekik a problémát.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!