Mit kell beállítanom, hogy az adminisztrátor értesítést kapjon egy új felhasználó regisztrációjáról?

Több
8 éve 4 hónapja #8681 Írta: mravi
Sziasztok!

Az oldalam jomsocialt használ. Ha valaki regisztrál akkor minden rendben van, megkapja a aktiváló email-t. Viszont a admin nem kap semmilyen emailt arról hogy az oldalon regisztrált valaki. Minden be van állítva a globális ..... Mi lehet az oka?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #8682 Írta: Balázs
Mivel ilyenkor a Joomlában is létrejön egy felhasználó, szerintem érdemes lenne megnézned azt, hogy aktiválva lett-e nálad a következő: Adminisztrátori oldal -> Felhasználók -> Felhasználókezelő -> Komponens -> Adminisztrátorok értesítése -> Igen

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #8683 Írta: mravi
Igen ez be van (volt) állítva.

Esetleg arra tudok tippelni hogy a jomsocial-on keresztül lehet regisztrálni és hogy ott nem stimmel valami. Az a baj hogy a jomsocialban nem tudom melyik fájl az ami ezt küldi, mert a régebbi verziónál nem volt ez a probléma. Ha tudnám melyik az akkor azt meg lehetne próbálni kicserélni egy régebbi kiadásúra hátha akkor jó lesz.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja mravi által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 4 hónapja #8684 Írta: mravi
Közben sikerült. A jomsocialban a register.php okozta ezt a kis zavart. Egy régebbi verzióval felülírtam a register.php-t és most rendben van, küldi az emailt rendesen.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!