Hogyan tudok összeköttetést létesíteni a Facebook és a Jomsocial hírfolyama között?

Több
9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #6402 Írta: mravi
Sziasztok!

Az oldalamon van facebook belépési lehetőség. A jomsocialt használom és szeretném azt megoldani hogy a facebook és az én hírfolyamom kommunikáljon. Elkezdtem a fecebook oldalán az app létrehozásába de elakadtam de nagyon mert ezt nem értem. Tud nekem ebben valaki segíteni?
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 10 hónapja mravi által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 10 hónapja #6403 Írta: Balázs
Mondjuk, Broadcast ?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 10 hónapja #6405 Írta: mravi
Ez is jó lenne de ezért is fizetni kell fél év min. Amit nem értek, miért nem lehet egyszer megvenni és kész. Nem sajnálom rá a pénzt de már így is sokat költöttem az oldalra ami nem üzleti. De ez más kérdés.
Ami a lényeg hogy én a facebook oldalán elkezdtem ezt az appot kitölteni. Bizonyos funkciók már működnek is csak ennél elakadtam. Oké ez nem joomla de hátha tud valaki segíteni. A jomsocial-ba alapból benne van a facebook-ról állapot áthozás az is működik de ami fontos lenne hogy az én oldalam állapotát meg lehessen osztani a facebook-on