Jomsocial - Magyar nyelvi fájl beállítási probléma

Több
10 éve 10 hónapja #3353 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Jomsocial - Magyar nyelvi fájl beállítási probléma
Szerintem az administratorba tedd be. (én nem tudom tesztelni, mert én nem vagyok klubtag)

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #3355 Írta: dmc
dmc válaszolt a következő témában: Jomsocial - Magyar nyelvi fájl beállítási probléma
Innentől passzolom.
Beraktam oda is semmi.
A nyelv könyvtárba ha az angolt átnevezem bármire akkor a fronted oldalon megjelenik hogy nincs nyelv vagyis a szövegek így jelennek meg:
COM_COMMUNITY_PROFILE_FRIENDS
És ha ( tudom fapados megoldás ) a magyart átnevezem en-GB re akkor se történik semmi se.
Innentől pasz (

Közben viszont ha a szerveren szerkesztem a fájlt az en-GB fájlba bemásolom a magyart akkor szépen megjelenik a magyar szöveg innentől nem tudom mi van de így működik :D
Utolsó szerkesztés: 10 éve 10 hónapja dmc által. Indoklás: Áthidaló megoldás nálam

Több
10 éve 10 hónapja #3356 Írta: dmc
dmc válaszolt a következő témában: Jomsocial - Magyar nyelvi fájl beállítási probléma
És kész :D
Ha valakinek kellene a fájl itt letöltheti ha lehetséges.

Melléklet:

Fájlnév: hu-HU.com_...nity.zip
Fájlméret:39 KB

Az egészből egy ( " ) hiányzott .
Mellékletek:

Több
10 éve 10 hónapja #3359 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Jomsocial - Magyar nyelvi fájl beállítási probléma
Igen, ha nincs lezárva valamelyik sor, akkor sikertelen a feldolgozás.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu