Joomla 5 cikkek beszúrása SQL ból

Több
7 hónapja 5 napja #17771 Írta: sanzx25@gmail.com
Joomla 5 cikkek beszúrása SQL ból téma létrehozva sanzx25@gmail.com által
Sziasztok. Van egy nagyon régi joomla aminek a verziója 2.5. Eddig adatbázis mozgatással azaz SQL utasításokkal tudtam a cikkeket egyik joomlából a másikba mozgatni akár 3.5 be akár más verzióba.
A folyamat a következő volt:
Jelenleg azt próbáltam hogy a 2.5 ös adatbázis akarmi_content tábláját átformáztam abba a struktúrába amit a kivant joomla használ. Ezt ki exportáltam SQL-be majd lefuttattam az kivant joomla adatbázisra.
Ezután a kivánt joomla admin felületén megjelentek a cikkek.
Az 5.x joomla adatbázisában  a akarmi5.x_content táblában a kézzel létrehozott (felületen létrehozott) cikkek alatt megjelentek azok a cikkek is amiket sql-el hoztam létre de a joomla admin felületén ezek nem jelentek meg.
Ahogy nézegettem az 5.x joomla adatbázisa úgy néz ki mint ha a cikkeket nem csak a content táblát használná cikkek tárolására hanem egyéb táblákban is nlennének részinfók tárolva.
Tudna nekem valaki ebben segíteni hog a cikkeket hogy tudnám a fentihez hasonló módon költöztetni, létrehozni?
Válaszokat előre is köszönöm.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 hónapja 2 napja - 7 hónapja 2 napja #17772 Írta: sanzx25@gmail.com
sanzx25@gmail.com válaszolt a következő témában: Joomla 5 cikkek beszúrása SQL ból

Ez angol fórumon kaptam megoldást a problémára. Gondoltam ide beírom hátha valakinek szüksége lesz rá.
A akarmi5_workflow_association táblában is kellett bejegyzéseket tenni minden egyes content-hez. Ezt a következő SQL megoldotta:
Code:
INSERT INTO akarmi5_workflow_associations (`item_id`, `stage_id`, `extension`) SELECT `id`, 1, "com_content.article" FROM jos_content
Ezután még annyit kellett tenni hogy egy létező userhez kellett az összes cikket hozzárendelni ezt a következő SQL el tettem meg:
Code:
UPDATE `DatabaseName`.`TablePrefix_content` SET `created_by` = 'ExisitingUserId'
Értelemszerűen a DatabaseName, TablePrefix, ExisitingUserId ki kell tölteni megfelelően.

Nekem ez megoldotta a problémát.

Utolsó szerkesztés: 7 hónapja 2 napja sanzx25@gmail.com által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!