Sziasztok
Régebb óta nem volt dolgom a joomlával, már telepítés szinten. Csak használtam.
Most azt akartam megoldani, mert a php és a joomla 3 környezet már elavult és nem támogatott, hogy joomla4re teszem a meglévő 3at.
Lementettem az oldalt. Gondoltam felteszem wampra.
Ehhez:
www-be kicsomagoltam a mentést.
mellé tettem a kickstart-ot
ment az install.
látszólag rendben is volt minden. A telepítés végigment. Nem csináltam előre adatbáist külön, csak a telepítés közben adtam hozzá adatokat előtagot stb. Látszólag az adatbázis elkészült. Ezt utóbb meglestem a phpmyadminban és valóban láttam az általam elnevezett adatbázist és az előtag is rendben volt egy úgy gondolom nem egy régi maradvány vezetett félre. Remélem.
Mikor a telepítés véget ért, Clean up és mentem a lapra meg az adminra.
Mindkettő esetben az történik hogy egy kiírást látok, hogy a localhost visszautasította a csatlakozást.A webhely nem érhető elA(z)
127.0.0.1 visszautasította a csatlakozást.Próbálja ki a következőket:
- A kapcsolat ellenőrzése
- A proxy és a tűzfal ellenőrzése
ERR_CONNECTION_REFUSED
Kikapcsoltam a tűzfalat de semmi változás.
Lehet ennek valami egyszerű megoldása?
másik:
az oldalon élesben futó joomla esetén nekem a Joomla! 3.9.18 Stable van fenn. Ennél frissebbet egy alkalommal sem ajánlott fel a frissítő. Azt olvastam hogy a 3.10.11 kell talán ahhoz, hogy el lehessen gondolkozni a migráción. Ezt le kéne töltenem valahonnan ahol még esetleg fellelhető és kézzel megmutatni a frissítónek ? Közben letöltöttem a joomla 3.x - 3.10.11 frissítést de nem raknám fel élesben, ahhoz nem vagyok elég bátor. Wampon megnézném hogy megy e.
köszönöm szépen!