- Köszönetek: 0
Áttelepítés után adminisztrációs felületre belépve, jelszót bekéri, majd fehér lap.
- KLaszlo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
Áttelepítés után adminisztrációs felületre belépve, jelszót bekéri, majd fehér lap. téma létrehozva KLaszlo által
Üdvözlök mindenkit!
Saját gépen (wamp php 5.6.25) készítettem egy oldalt joomla 3.9.12-ben.
Akeeba Backup 6.6-tal mentés, majd költöztetés szerverre (php 5.4)
Minden lefut, egy sárga jel, már nem emlékszem melyik.
A weblap működik, az adminisztrációs felületet nem tudom megnyitni.
Pontosabban megnyílik a jelszó bekérés, majd elfogadja a jelszót és fehér lapot kapok.
Ha rossz jelszót írok be arra reagál. Kapok egy cookit, amit törölni kell ahhoz, hogy újra bejöjjön a jelszó bekérő.
Ha letiltom a cookit újra és újra kéri a jelszót.
Gondolom a cookival van baj,de nem tudom mi lehet.
Van valakinek ötlete?
Saját gépen (wamp php 5.6.25) készítettem egy oldalt joomla 3.9.12-ben.
Akeeba Backup 6.6-tal mentés, majd költöztetés szerverre (php 5.4)
Minden lefut, egy sárga jel, már nem emlékszem melyik.
A weblap működik, az adminisztrációs felületet nem tudom megnyitni.
Pontosabban megnyílik a jelszó bekérés, majd elfogadja a jelszót és fehér lapot kapok.
Ha rossz jelszót írok be arra reagál. Kapok egy cookit, amit törölni kell ahhoz, hogy újra bejöjjön a jelszó bekérő.
Ha letiltom a cookit újra és újra kéri a jelszót.
Gondolom a cookival van baj,de nem tudom mi lehet.
Van valakinek ötlete?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Áttelepítés után adminisztrációs felületre belépve, jelszót bekéri, majd fehér lap.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: KLaszlo
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.