- Köszönetek: 0
Felhasználó kimentés régiből ujba de hogyan ?
- csigafi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 dec. 05 22:10 #1 Írta: csigafi
Felhasználó kimentés régiből ujba de hogyan ? téma létrehozva csigafi által
Sziasztok
segítséget szeretnék kérni
Adott egy régebbi Joomla 2.5.28 és egy újabb Joomla! 3.9.1 friss telepítéssel
szeretném átköltöztetni a Joomla 2.5.28 felhasználóit a Joomla! 3.9.1.alá
Na de ez hogyan oldható meg?
Eddig az évek folyamán úgy oldottam meg hogy php myadmin-ból export import prefix átírás és gond nélkül mükődőt. Most azonban ez nem mükődik sajnos már, mert megváltoztak a tábla paraméterei a Joomla! 3.9.1 ben pontosabban a a 3 as nak
Valamilyen ingyenes megoldást szeretnék elsősorban
Nézegettem milyen modulok vannak erre de nem lettem előrébb azzal sem.
Minden őtlet javaslat érdekel
segítséget szeretnék kérni
Adott egy régebbi Joomla 2.5.28 és egy újabb Joomla! 3.9.1 friss telepítéssel
szeretném átköltöztetni a Joomla 2.5.28 felhasználóit a Joomla! 3.9.1.alá
Na de ez hogyan oldható meg?
Eddig az évek folyamán úgy oldottam meg hogy php myadmin-ból export import prefix átírás és gond nélkül mükődőt. Most azonban ez nem mükődik sajnos már, mert megváltoztak a tábla paraméterei a Joomla! 3.9.1 ben pontosabban a a 3 as nak
Valamilyen ingyenes megoldást szeretnék elsősorban

Nézegettem milyen modulok vannak erre de nem lettem előrébb azzal sem.
Minden őtlet javaslat érdekel
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 dec. 06 09:18 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Felhasználó kimentés régiből ujba de hogyan ?
Pedig a 2.5.28 közvetlenül frissíthető 3.x-re, ahol az adatbázis táblák átalakítása is megtörténik automatikusan,
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- csigafi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 dec. 06 16:14 #3 Írta: csigafi
csigafi válaszolt a következő témában: Felhasználó kimentés régiből ujba de hogyan ?
Szia Balázs
Nos amikor megpróbáltam frissíteni automatikusan át visz a joomla migrácios olfalára.
Nos a történet így kezdődik.
Joomla! 2.5 Support Ended On December 31, 2014! Click Here for More Information.
ezután pedig itt folytatódik
docs.joomla.org/Why_Migrate
Szóval nem tudta magát lefrissíteni automatikusan.
Nos amikor megpróbáltam frissíteni automatikusan át visz a joomla migrácios olfalára.
Nos a történet így kezdődik.
Joomla! 2.5 Support Ended On December 31, 2014! Click Here for More Information.
ezután pedig itt folytatódik
docs.joomla.org/Why_Migrate
Szóval nem tudta magát lefrissíteni automatikusan.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 dec. 06 17:19 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Felhasználó kimentés régiből ujba de hogyan ?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: csigafi
- csigafi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 dec. 06 22:50 - 2018 dec. 06 22:50 #5 Írta: csigafi
csigafi válaszolt a következő témában: Felhasználó kimentés régiből ujba de hogyan ?
Köszönöm. 
Azt hiszem ezt csak végső megoldásként alkalmazom. Mert nem ez a célom.
Ha nem az hogy szeretném átköltöztetni a Joomla 2.5.28 felhasználóit a Joomla! 3.9.1.alá.
Úgy eset hogy közben a Joomla 2.5.28 meg kell maradnia Joomla 2.5.28 asnak.
Mindegy köszi minden segítséget valahogy meg oldom ha más nem akkor wamp alatt. Vagy egy másik szerverere átköltőztetek egy másolatot és csak a másolatot frissítem fel aztán szerintem a többi már gyerekjáték lesz. remélem
, kb olyan macerás mint amit a videó mutat be de hát ez van
.
Köszönöm.

Azt hiszem ezt csak végső megoldásként alkalmazom. Mert nem ez a célom.
Ha nem az hogy szeretném átköltöztetni a Joomla 2.5.28 felhasználóit a Joomla! 3.9.1.alá.
Úgy eset hogy közben a Joomla 2.5.28 meg kell maradnia Joomla 2.5.28 asnak.
Mindegy köszi minden segítséget valahogy meg oldom ha más nem akkor wamp alatt. Vagy egy másik szerverere átköltőztetek egy másolatot és csak a másolatot frissítem fel aztán szerintem a többi már gyerekjáték lesz. remélem

Köszönöm.
Utolsó szerkesztés: 2018 dec. 06 22:50 csigafi által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 dec. 07 09:03 #6 Írta: Balázs
Ha megcsinálod saját gépen az oldal frissítés egy példányban, akkor már az adatbázis átalakítással is rendelkezni fogsz, vagyis a felhasználók már az új struktúra szerint lesznek tárolva. Utána, hogy ezekkel az adatokkal mit kezdesz, az már csak rád van bízva.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: csigafi
- csigafi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 dec. 29 23:56 - 2018 dec. 29 23:56 #7 Írta: csigafi
Végül is megoldódott
Régi oldal usereit lementettem PhpMyAdmin-bol és csak a táblákat szúrtam SQL parancs sorból át írva az adatbázis neveket az újra. És kb ez ennyi volt a többit már joomla adminban meg lehetett oldani, szinkronizálni stb.
Régi oldal usereit lementettem PhpMyAdmin-bol és csak a táblákat szúrtam SQL parancs sorból át írva az adatbázis neveket az újra. És kb ez ennyi volt a többit már joomla adminban meg lehetett oldani, szinkronizálni stb.
Utolsó szerkesztés: 2018 dec. 29 23:56 csigafi által. Indoklás: elgépelés