- Köszönetek: 0
500 hibauzenet Joomla modul es plugin telepiteskor
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2018 jún. 04 08:23 #1 Írta: Cyber Beginner
500 hibauzenet Joomla modul es plugin telepiteskor téma létrehozva Cyber Beginner által
A szolgaltato szerverere telepitett (Windows/Plesk) Joomla 3.8.8 mukodni latszik, de nem hajlando modul vagy plugin telepitest vegezni. Minden alkalommal a kovetkezo hibauzenetet kapom:
"Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log."
Van valakinek otlete, hogyan tudnam problemamat megoldani?
Minden valaszt koszonok elore is!
"Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
Van valakinek otlete, hogyan tudnam problemamat megoldani?
Minden valaszt koszonok elore is!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Motoros
-
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 14
2018 jún. 04 16:20 #2 Írta: Motoros
Motoros válaszolt a következő témában: 500 hibauzenet Joomla modul es plugin telepiteskor
A kiszolgáló belső hibát vagy helytelen konfigurációt észlelt, és nem tudta befejezni a kérést.
A hibáról további információ a szerver hiba naplójában elérhető.
Ha jogosultság hiányában nem elérhető!
Lépjen kapcsolatba a szerver rendszergazdájával, hogy tájékoztassa a hiba keletkezésének időpontjáról és az esetleges hibáról.
A hibáról további információ a szerver hiba naplójában elérhető.
Ha jogosultság hiányában nem elérhető!
Lépjen kapcsolatba a szerver rendszergazdájával, hogy tájékoztassa a hiba keletkezésének időpontjáról és az esetleges hibáról.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 jún. 04 18:44 #3 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: 500 hibauzenet Joomla modul es plugin telepiteskor
Ez a 22-es csapdája. A szolgáltató nem tudja úgy beállítani az IIS-t, hogy tudjon telepíteni, ellenben Cyber 3 évre előre kifizette a hosztingot.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Cyber Beginner
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2018 jún. 13 17:36 #4 Írta: Cyber Beginner
Cyber Beginner válaszolt a következő témában: 500 hibauzenet Joomla modul es plugin telepiteskor
Sziasztok,
meg mindig a Joomla modul telepitessel kuzdok.
Annyi valtozott, hogy ismeretlen okokbol - x-edik Joomla ujratelepitest kovetoen sikerult egy rakas modult es plugint telepitenem.
Tovabbra is kuzdok azonban a JCE Editor es K2 telepitessel.
Mindketto eleg fontos, kulonben mar megadtam volna magam.
Legutobb azt a javaslatot kaptam, hogy noveljem meg a
max_execution_time
es
memory_limit
ertekeit.
Ezt is megtettem, a max_execution_time erteket 60-rol 600-ra, a memory_limit erteket 128M-rol 512M-re noveltem.
Semmi hatas.
Mar az is felmerult bennem, hogy esetleg minket erteket novelnem kellene?
Fogalmam sincs, hogy szukseges-e, ill. hogy van-e lehetosegem egyaltalan valtoztatni ezeket.
Gondolom, hogy mar unalmas az allando vergodesemrol olvasni, de tenyleg a 22-es csapdajaba kerultem, es gondolom, ha egyszer megtalalom a kiutat, akkor mar simabb lesz a tovabbi.
Nincs ujabb otletetek, hogy mit lehetne meg megprobalni (itt most nem szolgaltato vagy Windows-rol Linuxra valtasra gondoltam)?
Koszonom turelmeteket, es esetleges segitsegeteket is.
try increasing them.
500 Internal Server Error message when install Joomla module
I recently bought Deluxe Windows Hosting with Plesk.
I installed Joomla 3.8.8 from Plesk.
Joomla installation seems to work.
But, when I try to install any Joomla modules or plugins, I get allways 500 Error message:
"Internal Server Error
The modules and plugins are common used ones (e.g.: JCE editor, K2, etc.).
Do you have any idea how could I solve this issue?
Thanks in advance for your help!
Denis
meg mindig a Joomla modul telepitessel kuzdok.
Annyi valtozott, hogy ismeretlen okokbol - x-edik Joomla ujratelepitest kovetoen sikerult egy rakas modult es plugint telepitenem.
Tovabbra is kuzdok azonban a JCE Editor es K2 telepitessel.
Mindketto eleg fontos, kulonben mar megadtam volna magam.
Legutobb azt a javaslatot kaptam, hogy noveljem meg a
max_execution_time
es
memory_limit
ertekeit.
Ezt is megtettem, a max_execution_time erteket 60-rol 600-ra, a memory_limit erteket 128M-rol 512M-re noveltem.
Semmi hatas.
Mar az is felmerult bennem, hogy esetleg minket erteket novelnem kellene?
Fogalmam sincs, hogy szukseges-e, ill. hogy van-e lehetosegem egyaltalan valtoztatni ezeket.
Gondolom, hogy mar unalmas az allando vergodesemrol olvasni, de tenyleg a 22-es csapdajaba kerultem, es gondolom, ha egyszer megtalalom a kiutat, akkor mar simabb lesz a tovabbi.
Nincs ujabb otletetek, hogy mit lehetne meg megprobalni (itt most nem szolgaltato vagy Windows-rol Linuxra valtasra gondoltam)?
Koszonom turelmeteket, es esetleges segitsegeteket is.
try increasing them.
500 Internal Server Error message when install Joomla module
I recently bought Deluxe Windows Hosting with Plesk.
I installed Joomla 3.8.8 from Plesk.
Joomla installation seems to work.
But, when I try to install any Joomla modules or plugins, I get allways 500 Error message:
"Internal Server Error
The modules and plugins are common used ones (e.g.: JCE editor, K2, etc.).
Do you have any idea how could I solve this issue?
Thanks in advance for your help!
Denis
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 jún. 14 13:48 #5 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: 500 hibauzenet Joomla modul es plugin telepiteskor