Oldal költöztetése új domainre

Több
5 éve 6 hónapja #13293 Írta: csezo
csezo válaszolt a következő témában: Oldal költöztetése új domainre

Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Linksys

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 6 hónapja #13294 Írta: Linksys
Linksys válaszolt a következő témában: Oldal költöztetése új domainre
Szia Csezo.

Köszönöm, megvannak a certifikációk. Most belemélyültem a joomlába, külalak, stb. És köszönöm még egyszer ^^

Több
5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #13295 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Oldal költöztetése új domainre

Linksys írta: Egy viszonylag egyszerű fórum motort szeretnék még feltenni, de a kunenát próbára téve ...

Bár én nem használom a kunena-t, de joomla-hoz tudomásom szerint ez a legjobb, ha nem az egyetlen fórum motor. Ezt a fórumot is a kunena hajtja, gondolom Balázs tudna róla mesélni.
Utolsó szerkesztés: 5 éve 6 hónapja freepetya által.

Több
5 éve 6 hónapja #13296 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Oldal költöztetése új domainre
Igen, a Kunenán kívül nem igazán van integrált alternatíva Joomla! környezetben.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
5 éve 6 hónapja #13300 Írta: Linksys
Köszönöm nektek.

Akkor úgy látom ízekre kell szednem a modult, hogy egyáltalán olyan környezetet alakítsak ki, ami nem rondítja össze a már kész Jommla dizájnt.
Ha oda érek mindenképpen lesznek még kérdéseim:) Csak előtte még olvasok itt a fórumon is, melyik config mit csinál:)

Több
5 éve 4 hónapja #13516 Írta: Linksys
Sziasztok ismét. Darabjaira szedtem a kunena fórum modulját és css-enként újra konfigoltam ízlésnek megfelelően. Viszont napok ota van egy problémám, amihez ismét hozzátok fordulok. Regisztrációs űrlap kitöltése, majd az elküld gombra kattogás után egy üres képernyőt dob az oldal. Viszont úgy szeretném megoldani a regisztrációs folyamatot, hogy az űrlap kitöltése, és jóváhagyása után közvetlen informálja az új regisztrálót arról, hogy aktiválhatja magát, és hogy megküldtük az ehhez szükséges linket a regisztrációnál megadott email címre. Gyanítom hogy egy átirányítással meg lehetne oldani ezt a problémát, de a jó Istennek nem jöttem rá, a hogyanra. Lehet hogy csak én nem vettem észre, és van erre külön egy kipipálandó, vagy beállítandó elem?

Volna ötletetek, hogy lenne a legegyszerűbb? (amit még érdemes hozzá megjegyeznem, 3 nyelvű az oldal, és ha nem is tudom mind a 3 nyelvnél ezt beállítani, akkor elég lenne egy átirányítás, ahol mind a 3 nyelven részletesen a szájukba tudnám rágni a friss regisztrálóknak, hogy mi a teendőjük az űrlap kitöltése után.)

Ez az üzenet bizalmas információkat tartalmaz.