- Fórum
- Joomla!
- Telepítés és költöztetés
- Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát?
Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát?
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2017 máj. 27 14:10 #1 Írta: jemie
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát? téma létrehozva jemie által
Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát?
A tárhelyen nincs fájlkezelő, ftp-n pedig 3 nap mire törli a tartalmat. Akeebával ha kicsomagolom a fájlokat akkor pedig nem törli a régieket hanem felülírja.
Hasonlóra gondolok mint pl. unzipper csak ugye törlésre.
A tárhelyen nincs fájlkezelő, ftp-n pedig 3 nap mire törli a tartalmat. Akeebával ha kicsomagolom a fájlokat akkor pedig nem törli a régieket hanem felülírja.
Hasonlóra gondolok mint pl. unzipper csak ugye törlésre.
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2017 máj. 27 16:01 - 2017 máj. 27 16:02 #2 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát?
Próbáld ki a
ProFiles komponenst. Nem script, de gyorsabb mint az ftp.
Utolsó szerkesztés: 2017 máj. 27 16:02 freepetya által.
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2017 máj. 27 16:11 #3 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát?
Lehet,hogy félreérthető voltam.
Van egy aktuális joomla telepítés ami használhatatlan. Ezt kellene kitörölni a gyökérkönyvtárból valamilyen módon.
Ftp-n 34 órát ír a törlésre.
Erre kellene valami script.
Van egy aktuális joomla telepítés ami használhatatlan. Ezt kellene kitörölni a gyökérkönyvtárból valamilyen módon.
Ftp-n 34 órát ír a törlésre.
Erre kellene valami script.
- csicsa55
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
- Lottó
Kevesebb Több
- Köszönetek: 54
2017 máj. 27 16:40 #4 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát?
1. Létrehozol egy txt fájlt pl torles.txt
2. Belemásolod ezt:
<?php
//The name of the folder.
$folder = 'mappaneve';
//Get a list of all of the file names in the folder.
$files = glob($folder . '/*');
//Loop through the file list.
foreach($files as $file){
//Make sure that this is a file and not a directory.
if(is_file($file)){
//Use the unlink function to delete the file.
unlink($file);
}
}
3. A harmadik sorban a "$folder = 'mappaneve';" a mappanevét átírod arra, ahogy a szolgáltatónál van. Ez lehet htdocs vagy www, vagy bármi.
4. Átnevezed a kiterjesztést php-re
5. Feltöltöd ftp-n
6. A böngészőben meghívod az oldalt: oldalneve.hu/torles.php
2. Belemásolod ezt:
<?php
$folder = 'mappaneve';
if(is_file($file)){
unlink($file);
}
}
3. A harmadik sorban a "$folder = 'mappaneve';" a mappanevét átírod arra, ahogy a szolgáltatónál van. Ez lehet htdocs vagy www, vagy bármi.
4. Átnevezed a kiterjesztést php-re
5. Feltöltöd ftp-n
6. A böngészőben meghívod az oldalt: oldalneve.hu/torles.php
- csigafi
-
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2017 máj. 27 16:58 #5 Írta: csigafi
csigafi válaszolt a következő témában: Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát?
Szia
A normálisabb tárhelyszolgálatatoknál van a tárhelydhez c-panel vagy valamilyen hasonló szolgáltatás abban nézz szét ha találsz olyasmit hogy file manager abból webes felületen nagyon hamar tudod törölni a feleslegesé vált tartalmat. Gyorsabb mint az FTP nagyon sokkal.
A normálisabb tárhelyszolgálatatoknál van a tárhelydhez c-panel vagy valamilyen hasonló szolgáltatás abban nézz szét ha találsz olyasmit hogy file manager abból webes felületen nagyon hamar tudod törölni a feleslegesé vált tartalmat. Gyorsabb mint az FTP nagyon sokkal.
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2017 máj. 27 17:25 #6 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát?
igen, ezzel már próbáltam de nem töröl.
<?php
$folder = 'templates';
if(is_file($file)){
unlink($file);
}
}
?>
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2017 máj. 27 17:26 #7 Írta: jemie
Nincs a nethelynél fájlmenedzser.
- csigafi
-
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2017 máj. 27 19:57 #8 Írta: csigafi
Megkérdezhetem ki a tárhely szolgáltató
Már csak azért hogy ha ennyire alap akkor ott ne vegyek tárhelyet ügyfeleimnek 
Ilyen faájkezelő általában az ügyfél adminban található .Tőbb helyen van tárhelybérlésünk azért gondoltam hátha nálad is ez járható út lenne. Ha nincs akkor marad az FTP mondjuk este amikor alszol tud dolgozni a gép persze ha megszakad az pech.
Járható út az is ha írsz a tárhelyszólgáltatodak és megkéred őket hogy töröljék amik neked nem kellenek.. megteszik akadékoskodás nélkül tapasztalat.
csigafi válaszolt a következő témában: Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát?
jemie írta: Nincs a nethelynél fájlmenedzser.
Megkérdezhetem ki a tárhely szolgáltató

Ilyen faájkezelő általában az ügyfél adminban található .Tőbb helyen van tárhelybérlésünk azért gondoltam hátha nálad is ez járható út lenne. Ha nincs akkor marad az FTP mondjuk este amikor alszol tud dolgozni a gép persze ha megszakad az pech.
Járható út az is ha írsz a tárhelyszólgáltatodak és megkéred őket hogy töröljék amik neked nem kellenek.. megteszik akadékoskodás nélkül tapasztalat.
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2017 máj. 27 21:15 #9 Írta: jemie
Mint az idézetből is kiderül, a tárhely a nethelynél van. nethely.hu
Leszámítva az egyetlen problémát,hogy nincs fájlkezelő én maximálisan meg vagyok velük elégedve.
Nekem ami a legfontosabb egy tárhelyen,hogy gyors legyen és ne a túlvilágon legyen a szerverük.
Eddig ami domaineket átvittem médiacentertől,tárhelyparktól,webhosticontól mind legalább 3-5 hellyel előrébb kerültek a google találati listában.
Leszámítva az egyetlen problémát,hogy nincs fájlkezelő én maximálisan meg vagyok velük elégedve.
Nekem ami a legfontosabb egy tárhelyen,hogy gyors legyen és ne a túlvilágon legyen a szerverük.
Eddig ami domaineket átvittem médiacentertől,tárhelyparktól,webhosticontól mind legalább 3-5 hellyel előrébb kerültek a google találati listában.
- csigafi
-
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2017 máj. 27 22:38 #10 Írta: csigafi
Nos akkor használd a SFTP csatlakozás WinSCP használatával
www.nethely.hu/tudasbazis/sftp-winscp#-
probáld ki
www.nethely.hu/tudasbazis/sftp-winscp#-
probáld ki