Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát?

Több
7 éve 2 hete #12054 Írta: jemie
Létezik valamilyen script ami törli a tárhely adott könyvtár tartalmát?
A tárhelyen nincs fájlkezelő, ftp-n pedig 3 nap mire törli a tartalmat. Akeebával ha kicsomagolom a fájlokat akkor pedig nem törli a régieket hanem felülírja.
Hasonlóra gondolok mint pl. unzipper csak ugye törlésre.

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 2 hete - 7 éve 2 hete #12055 Írta: freepetya
Próbáld ki a ProFiles komponenst. Nem script, de gyorsabb mint az ftp.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hete freepetya által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 2 hete #12056 Írta: jemie
Lehet,hogy félreérthető voltam.
Van egy aktuális joomla telepítés ami használhatatlan. Ezt kellene kitörölni a gyökérkönyvtárból valamilyen módon.
Ftp-n 34 órát ír a törlésre.
Erre kellene valami script.

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 2 hete #12058 Írta: csicsa55
1. Létrehozol egy txt fájlt pl torles.txt
2. Belemásolod ezt:
<?php

//The name of the folder.
$folder = 'mappaneve';

//Get a list of all of the file names in the folder.
$files = glob($folder . '/*');

//Loop through the file list.
foreach($files as $file){
//Make sure that this is a file and not a directory.
if(is_file($file)){
//Use the unlink function to delete the file.
unlink($file);
}
}

3. A harmadik sorban a "$folder = 'mappaneve';" a mappanevét átírod arra, ahogy a szolgáltatónál van. Ez lehet htdocs vagy www, vagy bármi.
4. Átnevezed a kiterjesztést php-re
5. Feltöltöd ftp-n
6. A böngészőben meghívod az oldalt: oldalneve.hu/torles.php

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 2 hete #12060 Írta: csigafi
Szia

A normálisabb tárhelyszolgálatatoknál van a tárhelydhez c-panel vagy valamilyen hasonló szolgáltatás abban nézz szét ha találsz olyasmit hogy file manager abból webes felületen nagyon hamar tudod törölni a feleslegesé vált tartalmat. Gyorsabb mint az FTP nagyon sokkal.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 2 hete #12061 Írta: jemie
igen, ezzel már próbáltam de nem töröl.
Code:
<?php //The name of the folder. $folder = 'templates'; //Get a list of all of the file names in the folder. $files = glob($folder . '/*'); //Loop through the file list. foreach($files as $file){ //Make sure that this is a file and not a directory. if(is_file($file)){ //Use the unlink function to delete the file. unlink($file); } } ?>

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!