Üres a frontenden történt bejelentkezés után
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Üres <head></head> a frontenden történt bejelentkezés után téma létrehozva Zotius által
Nemrég költöztettem egy honlapot egyik szolgáltatótól a másikhoz, az Akeeba Backup segítségével.
Elsőre minden zökkenőmentesnek tűnt, vendégként nézve az oldal rendben működik, viszont a regisztrált felhasználóként a honlapra történő belépés után azt vettem észre, hogy az oldal fejléce, a <head></head> tag-ek között teljesen üres, és ebből következően az ebben foglalt adatok nem töltődnek be.
Az oldal tartalma ugyan látható, de csak egy nyers szöveghalmazként.
Pillanatnyilag sajnos lövésem sincs, hogy mi okozhatja a problémát. Tudtok valamit ennek a hibajelenségnek az okáról, illetve a hiba javításának módjáról?
Ami nagyon érdekes, hogy ugyanebből az Akeeba mentésből egyik másik helyen, egy saját aldomainen elvégeztem egy próba helyreállítást/telepítést, ahol ugyanez a probléma nem jelentkezik...
Elsőre minden zökkenőmentesnek tűnt, vendégként nézve az oldal rendben működik, viszont a regisztrált felhasználóként a honlapra történő belépés után azt vettem észre, hogy az oldal fejléce, a <head></head> tag-ek között teljesen üres, és ebből következően az ebben foglalt adatok nem töltődnek be.
Az oldal tartalma ugyan látható, de csak egy nyers szöveghalmazként.
Pillanatnyilag sajnos lövésem sincs, hogy mi okozhatja a problémát. Tudtok valamit ennek a hibajelenségnek az okáról, illetve a hiba javításának módjáról?
Ez az üzenet bizalmas információkat tartalmaz.
Ami nagyon érdekes, hogy ugyanebből az Akeeba mentésből egyik másik helyen, egy saját aldomainen elvégeztem egy próba helyreállítást/telepítést, ahol ugyanez a probléma nem jelentkezik...
Utolsó szerkesztés: 6 éve 11 hónapja Zotius által. Indoklás: kiegészítés
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Zotius válaszolt a következő témában: Üres <head></head> a frontenden történt bejelentkezés után
Köszönöm Balázsnak a hathatós segítséget, amivel gyorsan rávezetett a helyes útra, hogy hol kell keresni a hibát.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.