- Köszönetek: 0
Weboldal al-domainre költöztetése
- laszlo.sovari
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 jún. 03 08:08 #1 Írta: laszlo.sovari
SóváriLászló
Weboldal al-domainre költöztetése téma létrehozva laszlo.sovari által
Szervusztok!
Abban kérem a tanácsotokat, hogy hogyan tudom a weboldalam egy másik, al-domain-re költöztetni?
Miért?
A Joomla! oldal át lett migrálva WordPress alá, ezentúl ott üzemel. De továbbra is elérhetőnek akarom tartani a régit, egy al-domain alatt.
A horgaszat-webshop.hu oldalt az old.horgaszat-webshop.hu alatt. Ez nem lenne nyilvános, csak admin-ként elérhető (ez csak beállítás).
A lényeg, hogy hogyan, mivel tudom kvázi biztonsági mentés gyanánt átköltöztetni egy al-domain alá?
Abban kérem a tanácsotokat, hogy hogyan tudom a weboldalam egy másik, al-domain-re költöztetni?
Miért?
A Joomla! oldal át lett migrálva WordPress alá, ezentúl ott üzemel. De továbbra is elérhetőnek akarom tartani a régit, egy al-domain alatt.
A horgaszat-webshop.hu oldalt az old.horgaszat-webshop.hu alatt. Ez nem lenne nyilvános, csak admin-ként elérhető (ez csak beállítás).
A lényeg, hogy hogyan, mivel tudom kvázi biztonsági mentés gyanánt átköltöztetni egy al-domain alá?
SóváriLászló
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2016 jún. 03 09:39 #2 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Weboldal al-domainre költöztetése
Áthelyezed az egész joomla mappastruktúrát-fájlokat egy tetszőleges almappába és a tárhely admin felületén valószínűleg lesz lehetőséged aldomain létrehozására és a mappa hozzárendelésére. Ezen kívül a configuration.php fájlban átírod az útvonalakat ami a logs és tmp re vonatkozik
A következő felhasználók mondtak köszönetet: laszlo.sovari
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 jún. 03 10:00 #3 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Weboldal al-domainre költöztetése
Nos, igen. A legjobb ha az aldomén nem a public_html-ben helyezkedik el, hanem egyel kijjebb egy mappában pl. old. Az átírányításokat, pedig szintén az admin panelből eltudod végezni.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: laszlo.sovari
- laszlo.sovari
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2016 jún. 03 10:27 #4 Írta: laszlo.sovari
SóváriLászló
laszlo.sovari válaszolt a következő témában: Weboldal al-domainre költöztetése
Köszönöm, nagyszerűek vagytok!
SóváriLászló