Wamp-ra költöztetés után hibaüzenetek
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Kevesebb
Több
Balázs válaszolt a következő témában: Wamp-ra költöztetés után hibaüzenetek
Ha fehér lapot dob, akkor valami oknál fogva nem ment végig a migráció. Alapesetben, ha az egyes pontban beállítottad a hibajelentést maximumra, akkor a fehér lap helyett konkrét hibaüzenet kellett volna hogy kapj.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
Pappy válaszolt a következő témában: Wamp-ra költöztetés után hibaüzenetek
Azt természetesen beállítottam, az első esetben erre is jött a 1091 hiba, a második esetben amikor módosítgattam kicsit a migráción, akkor csak a fehér lap.

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Oké, és pontosan milyen hibák ezek. feltudod tölteni fájlként?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Elkövettem azt a hibát, hogy felhúztam magam rajta és csináltam egy tiszta 3.5 joomla installt, amit feltöltök az előző lap tartalmával, kicsit újra is rendezve.
Macerás, de ha a hegy nem megy .....
Viszont, ha végeztem, akkor megismétlem a migrálást az eredeti 2.5 tartalomról és akkor mindent fotózva, feltöltöm a hibákat és a történéseket, mert ez biztosan tanulságos lesz, nekem biztosan.
Macerás, de ha a hegy nem megy .....
Viszont, ha végeztem, akkor megismétlem a migrálást az eredeti 2.5 tartalomról és akkor mindent fotózva, feltöltöm a hibákat és a történéseket, mert ez biztosan tanulságos lesz, nekem biztosan.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Én nekem egyébként az a tippem, hogy pár Joomla! 3.5-el nem kompatibilis bővítmény dobhatja a hibát, persze, azt is eltudom képzelni, hogy max exec time is kevés volt a szerveren beállítva, hogy végigfusson a migrálás.
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Én pontosan 2 bővítményre gondoltam ami már nem támogatott és nem tudtam frissíteni őket, de eltávolítani nem akartam.
Lehet, hogy kipróbálom azok nélkül, és akkor hátha, de még gondoltam a sablonra is mert az eleve sok hibát generált a nap folyamán.
Lehet, hogy kipróbálom azok nélkül, és akkor hátha, de még gondoltam a sablonra is mert az eleve sok hibát generált a nap folyamán.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.