Miért lesz eltérő méretű a lementett adatbázisom, ha PhpMyadminból és ha CPanelből exportálok?

• Ati
  • Ati profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #8750 Írta: Ati
Hy.

Az érdekelne normális-e az, hogy ha phpmyadminből exportálok akkor az adatbázis 5.2 mega, viszont a cpanelen vagy egy MySQL adatbázisok rész, ott pedig 108.1 megát ír. Azt tudom, hogy többnek kell lenni, de ez több, mint 20szorosa.
Valamint, hogy milyen módon tudom csökkenteni a méretét, mert sajnos az adatbázis korlát csak 100 mega.

Köszi

Szerk: javult a helyzet, tábla optimalizálás és/vagy javítás végett lecsökkent 64.05 megára.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja Ati által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 9 hónapja #8752 Írta: Balázs
Igen, mivel nem mindegy, hogy a nyers sql fájlt mented le vagy már egy eleve tömörített verziót. Optimalizálással ugyen lehet csökkenteni a méretet, de nem a végtelenségig, és mivel az adatok száma folyamatosan nő, így előbb utóbb kénytelen leszel nagyobb adatbázistárhelyet vásárolni.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

• Ati
  • Ati profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja #8753 Írta: Ati
Ez oké, a fennakadásom és az írásom oka a 20szoros méret volt, de így 64 megásan már nincs gond. Megint türelmetlen voltam és nem vártam eleget, hogy az adatbázis infók frissüljenek.