- Köszönetek: 0
Joomla újra installása a joomla könyvtár letörlése után
- attilatoth71
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2015 júl. 24 20:31 #1 Írta: attilatoth71
Joomla újra installása a joomla könyvtár letörlése után téma létrehozva attilatoth71 által
Szeretném a segítséget kérni abban, hogy hogyan tudom újra feltelepíteni a Joomla-t miután a localhost Joomla könyvtárát kitöröltem.
A joomla újbóli feltelepítésekor a régi adatbázist törli, de az új adatbázis táblát már nem hozza létre annak ellenére, hogy töröltem a régebbi adatbázist úgy, hogy a xampp-ot újra telepítettem.
Hogyan lehet újra működőképessé tenni a Joomla-t ?
A joomla újbóli feltelepítésekor a régi adatbázist törli, de az új adatbázis táblát már nem hozza létre annak ellenére, hogy töröltem a régebbi adatbázist úgy, hogy a xampp-ot újra telepítettem.
Hogyan lehet újra működőképessé tenni a Joomla-t ?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 júl. 24 20:38 - 2015 júl. 24 20:39 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla újra installása a joomla könyvtár letörlése után
Ha nem tudja létrehozni, akkor kézzel hozzáadod a PhpMyAdminban, és gyakorlatilag meg is van oldva.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 2015 júl. 24 20:39 Balázs által.
- attilatoth71
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2015 júl. 24 21:41 #3 Írta: attilatoth71
attilatoth71 válaszolt a következő témában: Joomla újra installása a joomla könyvtár letörlése után
kézzel létrehoztam a joomla adatbázist, de utána nem fut le az adatbázis tábla létrehozása.
Eltávolítottam a joomlát és a Xampp-ot is majd újra felinstallátam.m jad látrehoztam kézzel a joomla adatbázist de akkor sem sikerül lefuttatni a joomla feltelepítését.
mit lehet csinálni ilyenkor?
Attila
Eltávolítottam a joomlát és a Xampp-ot is majd újra felinstallátam.m jad látrehoztam kézzel a joomla adatbázist de akkor sem sikerül lefuttatni a joomla feltelepítését.
mit lehet csinálni ilyenkor?
Attila
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 júl. 25 08:54 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla újra installása a joomla könyvtár letörlése után
Esetleg megnézheted az SQl logot, hátha okosabb leszel.