- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Telepítés és költöztetés
- Wampserver - A Joomla! telepítése az adatbázistáblák létrehozásánál elakad
Wampserver - A Joomla! telepítése az adatbázistáblák létrehozásánál elakad
- sweet11
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2015 febr. 02 14:44 #1 Írta: sweet11
Wampserver - A Joomla! telepítése az adatbázistáblák létrehozásánál elakad téma létrehozva sweet11 által
Köszönöm szépen, megint elakadtam kicsit! Eljutok a telepítésig, viszont nem megy tovább és hibát se ír ki.
Mit csináltam rosszul?
Mit csináltam rosszul?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 febr. 03 08:09 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Wampserver - A Joomla! telepítése az adatbázistáblák létrehozásánál elakad
Wampserver ikon (az óra mellett) -> PHP -> php.ini -> max_execution_time értékét állítsd nagyobb értékre pl. 500 -> Wampserver újraindítása -> Joomla! telepítés újraindítása
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- sweet11
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2015 febr. 05 10:30 #3 Írta: sweet11
sweet11 válaszolt a következő témában: Wampserver - A Joomla! telepítése az adatbázistáblák létrehozásánál elakad
Köszönöm szépen, megcsináltam, de így sem működik

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 febr. 05 12:36 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Wampserver - A Joomla! telepítése az adatbázistáblák létrehozásánál elakad
Akkor azt javaslom, hogy tegyél egy próbát az
EasyPHP
-val.