file K2 import / export

Több
2015 jan. 27 14:04 #1 Írta: tutus
K2 import / export téma létrehozva tutus által
Üdvözletem!

Egyik portálunkat fejlesztjük. Közben Joomla 2.5-ről 3.0-ra változott a rendszer.
Van vagy 3000 cikkünk K2-ben, ezeknek import / exportjára találtam extensiont (K2 HexData), amivel nagyon szépen áthoztam a cikkeket, kategóriákat.
Viszont a cikkek főképeivel nagy gondban vagyok. Tudom, hogy a /media/K2/items/cache ill. /media/K2/items/src könyvtárakban vannak a képek. Azok a képek, melyek a cikkekben vannak, megjelennek, a főképek viszont nem. Hogyan lehetne importálni a képeket az új helyre?

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 jan. 27 14:31 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: K2 import / export esetén a főképek nem jelennek meg
Azt kellene megnézni, hogy eredetileg honnan veszi ki a főképeket a 2.5-ös változat és azt a mappát kellene átmásolni.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2015 jan. 27 15:00 #3 Írta: tutus
tutus válaszolt a következő témában: K2 import / export esetén a főképek nem jelennek meg
A /media/K2/items/cache könyvtárból veszi ki a főképeket, át is másoltam, de nem jelennek meg.

zsiraf.hu/index.php/2013-07-15-12-54-37/...as-utani-szovegertes
zsiraf.hu/media/k2/items/cache/e0adc73e1...48a3b0c0420113_L.jpg

Érdekes, hogy a K2 cikk adatbázisában nincs olyan tábla mely hivatkozik a főképekre.

Több
2015 jan. 27 21:44 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: K2 import / export esetén a főképek nem jelennek meg
Az import/export után milyen url-re mutat a Nyelvtanulás VII. – Hallás utáni szövegértés cikknél a kép?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

A következő felhasználók mondtak köszönetet: tutus

Több
2015 jan. 27 22:18 - 2015 jan. 27 22:19 #5 Írta: tutus
tutus válaszolt a következő témában: K2 import / export esetén a főképek nem jelennek meg
Sajnos semmilyen url-re nem mutat, abszolút nem jelenik meg :(
Én is gőzerővel nézegetem a fórumokat, pl. ezt találtam:
"And there is a reason why: It doesn't use the DB at all."
A K2 a fő képek URL-jét nem tárolja adatbázisban?
De akkor hogy jeleníti meg egy cikknél a fő képet?

Most már lassan ott tartunk, hogy akár fizetünk is annak aki ezt segít megoldani...
Utolsó szerkesztés: 2015 jan. 27 22:19 tutus által.

Több
2015 jan. 27 23:06 #6 Írta: tutus
Sikerült megoldani :woohoo:
A Hexdata export / import nem ugyanazzal az ID-vel exportálja a K2 cikkeket...
Ha átállítom adatbázisban, hogy ugyanaz legyen az ID-je a cikknek mint anno, akkor megjelenik a főkép is.
A Hexdata fejlesztőjével lesz még egy köröm emiatt, de a lényeg, hogy sikerült.

Balázs, azért köszi a segítséget!

Több
2015 jan. 27 23:09 #7 Írta: Balázs
Az a lényeg, hogy sikerült.