- Köszönetek: 0
Register Globals
- szaboka
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
8 éve 11 hónapja #5900
Írta: szaboka
Register Globals téma létrehozva szaboka által
Sziasztok.
Felraktam a joomla 3.3.2 es verziót és a joomla webes telepítőnél nem tudom folytatni mert kiírja hogy a Register Globals nem felel meg meg a configuration.php nem írható.
A php.ini ban átírtam már a register globalst de így sem akar menni. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Előre is köszönöm.
Felraktam a joomla 3.3.2 es verziót és a joomla webes telepítőnél nem tudom folytatni mert kiírja hogy a Register Globals nem felel meg meg a configuration.php nem írható.
A php.ini ban átírtam már a register globalst de így sem akar menni. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Előre is köszönöm.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
8 éve 11 hónapja #5902
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Register Globals
Itt a fő probléma inkább az, hogy nem írható a configuration.php, amivel a későbbiekben megint csak a probléma lehet. Ideiglenesen esetleg kikerülhető ha 777-es jogosultságot adsz neki.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: szaboka
- szaboka
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
8 éve 11 hónapja #5921
Írta: szaboka
szaboka válaszolt a következő témában: Register Globals
Igen próbáltam már de sajnos akkor is ugyan ezt hozz ki és nem tudom folytatni a telepítést. A register_globals a php infóban off ra van állítva úgy hogy már egyáltalán nem tudom miért nem engedi tovább a telepítést.
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
8 éve 11 hónapja #5929
Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Register Globals
Az egyéni php.ini fájlt el kell helyezni az administrator mappában és ahhoz, hogy telepítéskor is érvényesüljenek az egyedi beállítások az installation mappában is.