- Köszönetek: 1
joomla 3 telepítése Adatbázis kapcsolatkor=A Szintaktikai hiba a 'USING BTREE ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=
- vero
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Kevesebb
Több
joomla 3 telepítése Adatbázis kapcsolatkor=A Szintaktikai hiba a 'USING BTREE ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET= téma létrehozva vero által
Sziasztok!
Joomla 3at telepítenék egy médiacenter tárhelyre,de nem jutok tovább az adatbázis konfigurációnál elakad.
lérrehoztam az adatbázis mysql-be ,de ezt a szintaktikai hibát írja ki. Rákerestem,de 1elyen találtam rá vmit..ott azt írja,hogy még sem jött létre a tábla. //pedig ,ha bemegyek az adatbázisba látszanak a táblák.
Ez a pontos hibaüzenet:
A Szintaktikai hiba a 'USING BTREE ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8'-hez kozeli a 11 sorban
Mi lehet vajon a probléma?
Joomla 3at telepítenék egy médiacenter tárhelyre,de nem jutok tovább az adatbázis konfigurációnál elakad.
lérrehoztam az adatbázis mysql-be ,de ezt a szintaktikai hibát írja ki. Rákerestem,de 1elyen találtam rá vmit..ott azt írja,hogy még sem jött létre a tábla. //pedig ,ha bemegyek az adatbázisba látszanak a táblák.
Ez a pontos hibaüzenet:
A Szintaktikai hiba a 'USING BTREE ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8'-hez kozeli a 11 sorban
Code:
SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_usergroups` ( `id` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT COMMENT 'Primary Key', `parent_id` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT 0 COMMENT 'Adjacency List Reference Id', `lft` int(11) NOT NULL DEFAULT 0 COMMENT 'Nested set lft.', `rgt` int(11) NOT NULL DEFAULT 0 COMMENT 'Nested set rgt.', `title` varchar(100) NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`id`), UNIQUE KEY `idx_usergroup_parent_title_lookup` (`parent_id`,`title`), KEY `idx_usergroup_title_lookup` (`title`), KEY `idx_usergroup_adjacency_lookup` (`parent_id`), KEY `idx_usergroup_nested_set_lookup` (`lft`,`rgt`) USING BTREE ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8
Code:
A 'aranykarasz_uj.jos_usergroups' tabla nem letezik SQL=INSERT INTO `jos_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 18, 'Public'), (2, 1, 8, 15, 'Registered'), (3, 2, 9, 14, 'Author'), (4, 3, 10, 13, 'Editor'), (5, 4, 11, 12, 'Publisher'), (6, 1, 4, 7, 'Manager'), (7, 6, 5, 6, 'Administrator'), (8, 1, 16, 17, 'Super Users'), (9, 1, 2, 3, 'Guest')
Mi lehet vajon a probléma?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Balázs által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- vero
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
vero válaszolt a következő témában: joomla 3 telepítése Adatbázis kapcsolatkor=A Szintaktikai hiba a 'USING BTREE ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=
Még arra gondoltam,hogy
phpMyAdmin - 2.11.11.3
MySQL kliens verzió: 5.0.51a
A php:5.321
,hogy ezek vannak a tárhelyen...ez így elég?
phpMyAdmin - 2.11.11.3
MySQL kliens verzió: 5.0.51a
A php:5.321
,hogy ezek vannak a tárhelyen...ez így elég?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: joomla 3 telepítése Adatbázis kapcsolatkor=A Szintaktikai hiba a 'USING BTREE ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=
Ez milyen telepítés, alapértelmezett üres Joomla! telepítés?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Balázs által.
- vero
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
vero válaszolt a következő témában: joomla 3 telepítése Adatbázis kapcsolatkor=A Szintaktikai hiba a 'USING BTREE ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=
Alapértelmezett angol mintaadatok-al szeretném.
Joomla 3.2.1. verzió
engine inno db sor a joomla .sql-ben már módosítottam,de akkor is ua. a hiba
Joomla 3.2.1. verzió
engine inno db sor a joomla .sql-ben már módosítottam,de akkor is ua. a hiba
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: joomla 3 telepítése Adatbázis kapcsolatkor=A Szintaktikai hiba a 'USING BTREE ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=
A MySQL verzió nagyon alacsony, minimum 5.1+ kell neki, nálam Wampserveren 5.5.24-en van.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vero
- vero
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
köszi!
igen ez volt a hiba . át lett költöztetve a szolgáltatónál és most települt.
igen ez volt a hiba . át lett költöztetve a szolgáltatónál és most települt.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.