Akeeba Backup - Nem írhatő TMP mappa miatt nem kezdhető meg a telepítés

Több
9 éve 3 hónapja #5370 Írta: Rupper
Sziasztok! az oldalamat szeretném átköltöztetni egy másik tárhelyre mert a mostanit kinőttem, a beckupot megcsinálja az Akeeba. fel is töltöttem a másik tárhelyre de ennél tovább nem jutok, hiába írom be az adatokat nem csinál semmit, erre van valami megoldás?

Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 3 hónapja #5371 Írta: Zotius
Az „FTP kapcsolati információ” cím feletti hibaüzenet azt jelzi, hogy az installation/tmp könyvtárra nincs írási jogosultság beállítva. Ellenőrizd/állítsd be a megfelelő jogosultságokat.

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)

Több
9 éve 3 hónapja #5372 Írta: Rupper
most adtam 777 jogot az installation és a tmp mappára is de ugyan az, semmi, tölt egyet és ugyan úgy visszaáll ez a kezdő képernyő

Több
9 éve 3 hónapja #5373 Írta: Balázs
Próbáltad már az ftp kapcsolati információ helyes kitöltésével a továbblépést?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 3 hónapja #5374 Írta: Rupper
persze, úgy csinálom

Több
9 éve 3 hónapja #5375 Írta: Balázs
Mert az alapesetben arra hivatott szolgálni, hogy írási jogot kapjon a php és ne kelljen külön attribútumot állítani az adott mappának.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu