- Köszönetek: 0
Your projects alatt megjelenő könyvtárba böngésző nem lép be
- gyorki
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
9 éve 3 hónapja #5209
Írta: gyorki
Your projects alatt megjelenő könyvtárba böngésző nem lép be téma létrehozva gyorki által
Szia!
Telepítettem a wampservert a leírásnak megfelelően (mindent betartottam), létrehoztam a könyvtárat c:\wamp/www könyvtárban, ami meg is jelenik a Your projects-ben, de a böngésző azt mondja, hogy a "Kiszolgáló nem található".
Mit tegyek?
Telepítettem a wampservert a leírásnak megfelelően (mindent betartottam), létrehoztam a könyvtárat c:\wamp/www könyvtárban, ami meg is jelenik a Your projects-ben, de a böngésző azt mondja, hogy a "Kiszolgáló nem található".
Mit tegyek?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #5211
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Your projects alatt megjelenő könyvtárba böngésző nem lép be
Alapesetben a www mappába kell készítened egy saját mappát, amelybe kell telepítened a Joomla!-t, amelyet a http://127.0.0.1/sajátmappa néven érhetsz el. (A lovalhost vagy 127.0.0.1 cím meghívásával a www mappa tartalmát listázhatod ki, a fölé már nem mehetsz.)
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Balázs által.
- gyorki
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
9 éve 3 hónapja #5230
Írta: gyorki
gyorki válaszolt a következő témában: Your projects alatt megjelenő könyvtárba böngésző nem lép be
Köszönöm a válszat, de ezen túl vagyok. Kicsomagoltam a www könyvtárba a "Joomla_3.3.0-Stable-Full_Package.zip" tartalmát, a könyvtáram meg is jelenik a localhost oldalon, de amikor rákattintok, csak pörök a böngésző, és végül nem történik semmi. Nem akkor kellene elindulnia a telepítésnek?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 3 hónapja #5234
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Your projects alatt megjelenő könyvtárba böngésző nem lép be
A Wampserver ikon zöld?