Your projects alatt megjelenő könyvtárba böngésző nem lép be

Több
9 éve 3 hónapja #5209 Írta: gyorki
Szia!
Telepítettem a wampservert a leírásnak megfelelően (mindent betartottam), létrehoztam a könyvtárat c:\wamp/www könyvtárban, ami meg is jelenik a Your projects-ben, de a böngésző azt mondja, hogy a "Kiszolgáló nem található".
Mit tegyek?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #5211 Írta: Balázs
Alapesetben a www mappába kell készítened egy saját mappát, amelybe kell telepítened a Joomla!-t, amelyet a http://127.0.0.1/sajátmappa néven érhetsz el. (A lovalhost vagy 127.0.0.1 cím meghívásával a www mappa tartalmát listázhatod ki, a fölé már nem mehetsz.)

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Balázs által.

Több
9 éve 3 hónapja #5230 Írta: gyorki
Köszönöm a válszat, de ezen túl vagyok. Kicsomagoltam a www könyvtárba a "Joomla_3.3.0-Stable-Full_Package.zip" tartalmát, a könyvtáram meg is jelenik a localhost oldalon, de amikor rákattintok, csak pörök a böngésző, és végül nem történik semmi. Nem akkor kellene elindulnia a telepítésnek?

Több
9 éve 3 hónapja #5234 Írta: Balázs
A Wampserver ikon zöld?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu