Első indítás után Your host needs to use PHP 5.3.1 or higher to run this version of Joomla! hibaüzenet
- gidano
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #3947
Írta: gidano
Üdv. gidano
Első indítás után Your host needs to use PHP 5.3.1 or higher to run this version of Joomla! hibaüzenet téma létrehozva gidano által
Szia!
PHP Fusion (szintén CMS) alapú webhelyet üzemeltetek, de ismerkednék a Joomla!-val...
El sem tudom kezdeni a telepítését az alább leírt hiba okán, ezért szeretnék segítséget kérni a továbblépéshez!
Fizetős tárhelyem van. Felmásoltam minden fájlt a tárhelyre, elvégeztem az egyéb kötelező köröket is, de nem tudom indítani az oldalt, ugyanis szerveroldali PHP verzió hibát ír ki, amin a 3.2.1 nem tud futni.
Hiba:
De ez nem valós hiba, a phpMyAdmin kezelő felületén látható információ szerint így állunk szerveroldalon:
Széttárt kezekkel ülök a gép előtt és nem tudok tovább haladni; kérlek segíts ha tudsz megoldást a továbblépéshez!
Üdv. gidano
PHP Fusion (szintén CMS) alapú webhelyet üzemeltetek, de ismerkednék a Joomla!-val...
El sem tudom kezdeni a telepítését az alább leírt hiba okán, ezért szeretnék segítséget kérni a továbblépéshez!
Fizetős tárhelyem van. Felmásoltam minden fájlt a tárhelyre, elvégeztem az egyéb kötelező köröket is, de nem tudom indítani az oldalt, ugyanis szerveroldali PHP verzió hibát ír ki, amin a 3.2.1 nem tud futni.
Hiba:
Your host needs to use PHP 5.3.1 or higher to run this version of Joomla!
De ez nem valós hiba, a phpMyAdmin kezelő felületén látható információ szerint így állunk szerveroldalon:
MySQL
Szerver: 79.172.211.109 via TCP/IP
Szerver verzió: 5.6.10
Protokoll verzió: 10
Felhasználó: **********************
MySQL karakterkészlet: UTF-8 Unicode (utf8)
Webszerver
Apache/2.2.22
MySQL kliens verzió: 5.5.23
PHP-kiterjesztés: mysql
Széttárt kezekkel ülök a gép előtt és nem tudok tovább haladni; kérlek segíts ha tudsz megoldást a továbblépéshez!
Üdv. gidano
Üdv. gidano
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja gidano által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #3948
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Első indítás után Your host needs to use PHP 5.3.1 or higher to run this version of Joomla! hibaüzenet
A PHP verziójának kell magasabbnak lennie mint 5.3.1, továbbá kikapcsolt állapotban kell lennie a Magic qoutes gpc-nek is.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: birosz
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!