Joomla 3.2-re való frissítés után 500 - JHtmlBehavior::mootools not found hiba

Több
10 éve 3 hete #3430 Írta: kisgal
Sziasztok!

Én is frissítettem, és lépésenként a hiányzó kiegészítők 3-as verzióit, aztán egyszer csak ezt kapom a front-end felületen :(

500 - JHtmlBehavior::mootools not found.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 3 hete #3431 Írta: Balázs
A Joomla! 3.2 esetében átkonvertálására kerültek jQuery-be a legfontosabb MooTools alapú Joomla! rendszerkódok, így ettől a verziótól a jQuery lett az alapértelmezetten használt JavaScrtipt könyvtár. Az olyan bővítmények, amelyek az alaprendszer MooTools könyvtárát használták, azok nem fognak futni megfelelően.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 3 hete #3432 Írta: kisgal
Aham ezt még érteném is de honna fogom megtudni, hogy melyek ezek a bővítményeim :)

Több
10 éve 3 hete #3435 Írta: Balázs
A jelen esetben egy külső bővítmény kell keresned. Elindulhatsz több úton is pl. modulok/beépülőmodulok le/fel kapcsolása, esetleg Joomla! hibakereső is kiírhatja, vagy végigmehetsz a Joomla! fájlokon egy keresővel ahol a fájlokban Mootools hívásokat keresel stb.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #3439 Írta: kisgal
Klasszikus béna vagyok, az új sablont nem telepítettem és emiatt volt a hiba :)

ELŐSZÖR SABLON gyerekek B)
Utolsó szerkesztés: 10 éve 3 hete kisgal által.

Több
9 éve 8 hónapja #4814 Írta: Isodius
Sziasztok!

Nálam is pontosan ez a hiba. Joomla 2.5.19-ről 3.2.3-ra próbáltam frissíteni a beépített frissítővel. Először csak egy üres lapot kaptam. Némi utána olvasgatással a plugin/system/remember könyvtárban átneveztem a remember.php fájlt, aminek folytán bejött az admin oldal, de a fenti hibával. Itt szerintetek mi a teendő?