Joomla 3.2-re való frissítés után 500 - JHtmlBehavior::mootools not found hiba
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Joomla 3.2-re való frissítés után 500 - JHtmlBehavior::mootools not found hiba téma létrehozva kisgal által
Sziasztok!
Én is frissítettem, és lépésenként a hiányzó kiegészítők 3-as verzióit, aztán egyszer csak ezt kapom a front-end felületen
500 - JHtmlBehavior::mootools not found.
Én is frissítettem, és lépésenként a hiányzó kiegészítők 3-as verzióit, aztán egyszer csak ezt kapom a front-end felületen

500 - JHtmlBehavior::mootools not found.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 3.2-re való frissítés után 500 - JHtmlBehavior::mootools not found hiba
A Joomla! 3.2 esetében átkonvertálására kerültek jQuery-be a legfontosabb MooTools alapú Joomla! rendszerkódok, így ettől a verziótól a jQuery lett az alapértelmezetten használt JavaScrtipt könyvtár. Az olyan bővítmények, amelyek az alaprendszer MooTools könyvtárát használták, azok nem fognak futni megfelelően.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
kisgal válaszolt a következő témában: Joomla 3.2-re való frissítés után 500 - JHtmlBehavior::mootools not found hiba
Aham ezt még érteném is de honna fogom megtudni, hogy melyek ezek a bővítményeim

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla 3.2-re való frissítés után 500 - JHtmlBehavior::mootools not found hiba
A jelen esetben egy külső bővítmény kell keresned. Elindulhatsz több úton is pl. modulok/beépülőmodulok le/fel kapcsolása, esetleg Joomla! hibakereső is kiírhatja, vagy végigmehetsz a Joomla! fájlokon egy keresővel ahol a fájlokban Mootools hívásokat keresel stb.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
kisgal válaszolt a következő témában: Joomla 3.2-re való frissítés után 500 - JHtmlBehavior::mootools not found hiba
Klasszikus béna vagyok, az új sablont nem telepítettem és emiatt volt a hiba 
ELŐSZÖR SABLON gyerekek

ELŐSZÖR SABLON gyerekek

Utolsó szerkesztés: 10 éve 3 hete kisgal által.
- Isodius
-
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Isodius válaszolt a következő témában: Joomla 3.2-re való frissítés után 500 - JHtmlBehavior::mootools not found hiba
Sziasztok!
Nálam is pontosan ez a hiba. Joomla 2.5.19-ről 3.2.3-ra próbáltam frissíteni a beépített frissítővel. Először csak egy üres lapot kaptam. Némi utána olvasgatással a plugin/system/remember könyvtárban átneveztem a remember.php fájlt, aminek folytán bejött az admin oldal, de a fenti hibával. Itt szerintetek mi a teendő?
Nálam is pontosan ez a hiba. Joomla 2.5.19-ről 3.2.3-ra próbáltam frissíteni a beépített frissítővel. Először csak egy üres lapot kaptam. Némi utána olvasgatással a plugin/system/remember könyvtárban átneveztem a remember.php fájlt, aminek folytán bejött az admin oldal, de a fenti hibával. Itt szerintetek mi a teendő?
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.