- Köszönetek: 0
A Joomla! 3.x telepítése végtelen ciklusba fut az adatbázis telepítésénél
- S.Thomas
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 1 hete #3135
Írta: S.Thomas
A Joomla! 3.x telepítése végtelen ciklusba fut az adatbázis telepítésénél téma létrehozva S.Thomas által
Jó napot!
Telepiteni szeretném a joomla 3X egyik verzióját és a 3. lépés után feljön a telepités http://127.0.0.1/joomlatest/installation/index.php# ezzel a cimmel a böngészömben és elkezdi a telepitést elindul a a kék csikos csik és alatta megy az adatbázistáblák létrehozása és ezen a ponton meg akad. Aktiv az oldal nem a gép fagy le. Már másik joomla kiadással is probálkoztam, de valamiért nem tud tovább menni a wamp van fent a gépemen, és azokkal a beállitásokkal, amik ki voltak irva a talapités sajátgépre menüpont alatt. A csatolt képen látszik hol akad meg a telepités.
Válaszát alőre ia köszönöm!
Telepiteni szeretném a joomla 3X egyik verzióját és a 3. lépés után feljön a telepités http://127.0.0.1/joomlatest/installation/index.php# ezzel a cimmel a böngészömben és elkezdi a telepitést elindul a a kék csikos csik és alatta megy az adatbázistáblák létrehozása és ezen a ponton meg akad. Aktiv az oldal nem a gép fagy le. Már másik joomla kiadással is probálkoztam, de valamiért nem tud tovább menni a wamp van fent a gépemen, és azokkal a beállitásokkal, amik ki voltak irva a talapités sajátgépre menüpont alatt. A csatolt képen látszik hol akad meg a telepités.
Válaszát alőre ia köszönöm!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
10 éve 1 hete #3136
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: A Joomla! 3.x telepítése végtelen ciklusba fut az adatbázis telepítésénél
Alapesetben nem szabadna, hogy ez problémát okozzon. Esetleg meglehetne próbálni azt, hogy telepítés előtt, kézzel létrehozni az adatbázis táblát a Phpmyadmin-ban.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- S.Thomas
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 1 hete #3138
S.Thomas válaszolt a következő témában: A Joomla! 3.x telepítése végtelen ciklusba fut az adatbázis telepítésénél
Jó estét!
Megpróbáltam ezt a lehetőséget is és még mindig ugyanaz a jelenség jön fel.
úgy láttam a phpmyadmine-ban hogy folyamatosan hozta létre az adatbázisokat a joomla telepítő, amiket én beírtam neki a telepítés folyamán.
Lehet hogy tüzfal miatt nem lép tovább?
Köszönöm válaszát előre is.
Megpróbáltam ezt a lehetőséget is és még mindig ugyanaz a jelenség jön fel.
úgy láttam a phpmyadmine-ban hogy folyamatosan hozta létre az adatbázisokat a joomla telepítő, amiket én beírtam neki a telepítés folyamán.
Lehet hogy tüzfal miatt nem lép tovább?
Köszönöm válaszát előre is.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
10 éve 1 hete #3141
Balázs válaszolt a következő témában: A Joomla! 3.x telepítése végtelen ciklusba fut az adatbázis telepítésénél
Ha minden kötél szakad, akkor lehet, hogy egy próbát megér a
XAMPP
használata.
- S.Thomas
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 1 hete #3156
S.Thomas válaszolt a következő témában: A Joomla! 3.x telepítése végtelen ciklusba fut az adatbázis telepítésénél
Jó napot!
Fel telepítettem a Xampp-ot. Sajnos ezzel a telepítési folyamat első lépcsőjénél megáll a program. Kézzel hoztam létre adatbázist a xampp-al. Egy fórum oldalt követve próbáltam telepíteni.
Talán egy újra telepített gépet kellene használnom?
Van olyan program ami akadályozhatja a telepítést?
Válaszát előre is köszönöm!
Fel telepítettem a Xampp-ot. Sajnos ezzel a telepítési folyamat első lépcsőjénél megáll a program. Kézzel hoztam létre adatbázist a xampp-al. Egy fórum oldalt követve próbáltam telepíteni.
Talán egy újra telepített gépet kellene használnom?
Van olyan program ami akadályozhatja a telepítést?
Válaszát előre is köszönöm!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
10 éve 6 napja #3157
Rendben, akkor a Wampserver használatát javaslom a továbbiakban. Azt kellene megnézni, hogy nincs-e tiltva böngészőben a JavaScript, vagy esetleg meg lehetne próbálni a telepítést Internet Explorer-rel.