Cikkek duplán - joomla 2.5.7.
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Cikkek duplán - joomla 2.5.7. téma létrehozva kisgal által
Sziasztok!
Olyan jelenségre lettem figyelmes, hogy a regisztráltaknak szánt privát tartalom publikálásánál duplán jelenik meg a cikk, de csak abban az esetben, ha a super user írja azt. Első nekifutásnak azt hittem, hogy esetleg sablon hiba, de nem mert a beépített beez sablont is próbáltam ott is ez a jelenség
Az alacsonyabb jogosultsági szinten levő személyeknél ez nem fordul elő. Tehát eddig csak a super admin által készített cikket látom/látják kétszer.
Megtettem azt is, hogy átállítottam, hogy a megírt cikket más hozta létre, ekkor már rendesen csak egyszer jelenik meg a cikk.
Az alaprendszer joomla 2.5.7
a szövegszerkesztő JCE editor 2.2.7.2.
Van esetleg valakinek valami hasonló tapasztalata? Elég bosszantó a dolog.
Olyan jelenségre lettem figyelmes, hogy a regisztráltaknak szánt privát tartalom publikálásánál duplán jelenik meg a cikk, de csak abban az esetben, ha a super user írja azt. Első nekifutásnak azt hittem, hogy esetleg sablon hiba, de nem mert a beépített beez sablont is próbáltam ott is ez a jelenség

Az alacsonyabb jogosultsági szinten levő személyeknél ez nem fordul elő. Tehát eddig csak a super admin által készített cikket látom/látják kétszer.
Megtettem azt is, hogy átállítottam, hogy a megírt cikket más hozta létre, ekkor már rendesen csak egyszer jelenik meg a cikk.
Az alaprendszer joomla 2.5.7
a szövegszerkesztő JCE editor 2.2.7.2.
Van esetleg valakinek valami hasonló tapasztalata? Elég bosszantó a dolog.
Utolsó szerkesztés: 11 éve 2 hónapja kisgal által. Indoklás: további tapasztalatok
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
kisgal válaszolt a következő témában: Cikkek duplán - joomla 2.5.7.
Végül is sehol nem jelentkezett ez a probléma, így egy teljes új telepítés friss adatbázisra megoldotta.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.