Cikk másolása 2.5.5-ös verzióban
- Isodius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
11 éve 3 hónapja #850
Írta: Isodius
Cikk másolása 2.5.5-ös verzióban téma létrehozva Isodius által
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogyan tudok cikket másolni egyik kategóriából a másikba az új 2.5.5-ös verzióban?
Az 1.5-ös verzióban még létezett a Cikk kezelő menüjében áthelyez és másol gomb. A 2.5-ös verzióban ezek eltűntek, de lett helyette a cikk szerkesztőjében egy mentés másolatként gomb, ami pótolta ezt a hiányosságot. Tegnap frissítettem 2.5.5-re és döbbenten tapasztaltam, hogy eltűnt ez a gomb is.
Tud esetleg valaki ajánlani olyan kiegészítőt, amivel tudok cikket másolni egyik kategóriából a másikba, illetve kategórián belül. Erre azért lenne szükség, hogy az adott kategóriában használt cikkopciókat ne kelljen újra és újra beállítgatni, csak egyszerűen egy korábbi cikk másolásával csupán a címet és a szöveget módosítani.
Szeretném megkérdezni, hogyan tudok cikket másolni egyik kategóriából a másikba az új 2.5.5-ös verzióban?
Az 1.5-ös verzióban még létezett a Cikk kezelő menüjében áthelyez és másol gomb. A 2.5-ös verzióban ezek eltűntek, de lett helyette a cikk szerkesztőjében egy mentés másolatként gomb, ami pótolta ezt a hiányosságot. Tegnap frissítettem 2.5.5-re és döbbenten tapasztaltam, hogy eltűnt ez a gomb is.
Tud esetleg valaki ajánlani olyan kiegészítőt, amivel tudok cikket másolni egyik kategóriából a másikba, illetve kategórián belül. Erre azért lenne szükség, hogy az adott kategóriában használt cikkopciókat ne kelljen újra és újra beállítgatni, csak egyszerűen egy korábbi cikk másolásával csupán a címet és a szöveget módosítani.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #852
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Cikk másolása 2.5.5-ös verzióban
A cikk-kezelő alján található a cikkek kötegelt feldolgozása, aminek a segítségével többek között a másolási funkció is elérhető.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 11 éve 3 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Isodius
- Isodius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
11 éve 3 hónapja #854
Isodius válaszolt a következő témában: Válasz: Cikk másolása 2.5.5-ös verzióban
Igen, pont ez kell nekem. Köszönöm a gyors segítséget.
- Isodius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
11 éve 3 hónapja #856
Azért még egy kicsit kutakodtam a neten, és kiderült, hogy a mentés másolatként és a mentés és új gombok eltűnése a cikk szerkesztőből egy frissítési hiba, amit némi buherálással lehet orvosolni, legalább is nekem sikerült, pedig nem vagyok php zseni.
A megoldás itt található: joomlacode.org/gf/project/joomla/tracker...racker_item_id=28685
A megoldás itt található: joomlacode.org/gf/project/joomla/tracker...racker_item_id=28685
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
11 éve 3 hónapja #857
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Cikk másolása 2.5.5-ös verzióban
Duplán van/volt implementálva ez a funkció. Bár én mindig kötegelt feldolgozást használtam.
- Isodius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
11 éve 3 hónapja #860
Igen, erre rájöttem, csak a bennem lévő gyermek a nagy, színes ikonos megoldást jobban kedvelte. Áthelyezéshez viszont jól fog jönni a kötegelt megoldás. (Vicces, hogy eddig nem figyeltem fel rá, mert sose tekertem le odáig.)
Köszönöm a segítséged.
Köszönöm a segítséged.