- Köszönetek: 0
Hol tudom a példatartalmak meta-adatait átírni?
- Robby
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #783
Írta: Robby
Hol tudom a példatartalmak meta-adatait átírni? téma létrehozva Robby által
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a Globális konfiguráció - ban semmi sincs kitöltve és mégis ezt hozza:
kepfeltoltes.hu/view/120528/444707576K_p...kepfeltoltes.hu_.jpg
hogy tudom ezt megváltoztatni hogy az oldalon szereplő kép jelenjen meg meg a metaadat is az oldalé legyen?
Utolsó szerkesztés: 11 éve 3 hónapja Balázs által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #784
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Rossz Metaadatok
Arra gondolsz, hogy az oldaladban van egy ilyen tartalom és nem te töltötted fel? Ilyen esetben valószínű, hogy egy kickstartert használtál és az rakta fel.
Ha képnek akarod megváltoztatni a tulajdonságait akkor az adott cikkbe kell bemenned egy szerkesztővel és ott át tudod írni.
Ha valamilyen tartalom nem okés, akkor pedig a cikk kezelőben megkeresed és ott írod felül a régi értékeket.
Ha képnek akarod megváltoztatni a tulajdonságait akkor az adott cikkbe kell bemenned egy szerkesztővel és ott át tudod írni.
Ha valamilyen tartalom nem okés, akkor pedig a cikk kezelőben megkeresed és ott írod felül a régi értékeket.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 11 éve 3 hónapja Balázs által.
- Robby
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 3 hónapja #785
Írta: Robby
Robby válaszolt a következő témában: Válasz: Hol tudom a példatartalmak meta-adatait átírni?
igen már rájöttem hogy a kiemelt cikket rakja be, de nekem k2 van azért nem értettem mi van hirtelen, de ha írok egy cikket és kiemelté teszem az ugyanolyan hatékony lesz mintha irok valamit a A webhely meta leírása?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
11 éve 3 hónapja #786
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Hol tudom a példatartalmak meta-adatait átírni?
Hogy kiemelté teszel egy cikket az csak egy opció egy plusz megjelölés, semmi egyéb megkülönböztető jeggyel nem bír. Pl. írsz híreket egy oldalon és főoldalra csak az érdekesebb híreket szeretnéd publikálni, akkor ezeket kiemelté teszed és a csak azok jelennek meg.